Yuugan yazdı:Sendo-chan render veya düzgün resim yok
anladım kalsın o zaman, teşekkür ettim.
Yuugan yazdı:Sendo-chan render veya düzgün resim yok

Sendo yazdı:Yuugan yazdı:Sendo-chan render veya düzgün resim yok
anladım kalsın o zaman, teşekkür ettim.

Rejenerasyon yazdı:Zamanın olursa bana Ore no Imoute'den kiririn'li bir imza yapabilir misin?
Şimdiden çok teşekkür ederim (Ayrıca nickimi de Derejenerasyon olarak yaparsan çok makbule geçer)
Bekliyorum
???

Yuugan yazdı:Umarım beğenirsin![]()
![]()

ben de Sakata Gintoki'nin bir imzasını isteyebilir miyim?nickim de mümkünse shiroyasha değil de quark olsun.uygun olduğun bir vakit yaparsan çoook sevinirim.(işin aslı imzalara pek hevesli değildim ama bu sitedeki imzaları görünce bi meraktır başladı işte
)

NiGhTLifE yazdı:al ben senin için küçülttüm =) artık imza olarak kullanabilirsin![]()

eline sağlık Yuugan-chan.Gerçekten harika bir imza olmuş.Müthiş!Sana nasıl teşekkür etsem bilemedim.Bayıldım resmen

bide sen bir ayar çek bakim nasıl olacak kendi beceriksizliğimi daha net görmüş olurum 

NiGhTLifE yazdı:yuugan sensei nasıl olmuş =) kendim kurcalarken bu kadar yapabildim![]()
Bu da psd formatıbide sen bir ayar çek bakim nasıl olacak kendi beceriksizliğimi daha net görmüş olurum
Edit: Bir tane daha yaptım buda fazla iyi olmadı![]()
Edit2: Bir de Sendo-kun imzası için render bulamamıstın ben yaptım bi tane =) doğru karakter mi emin değilim ama =)İçeriği Görmek İçin Tıklayınız

Dön Photoshop ve Fanart Çalışmaları
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir