• Toplam 1 kullanıcı çevrimiçi :: 1 kayıtlı, 0 gizli ve 0 misafir (son 30 dakika öncesinden itibaren aktif olan kullanıcılar temel alınır)
  • Bugüne kadar en çok 179 kişi 21 Eyl 2011, 11:33 tarihinde çevrimiçi oldu
  • Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 0 misafir
Bannerı Kapat

Pc Masaüstü Teması

Pc Masaüstü Teması

Mesajgönderen kagurachan » 24 Eki 2011, 18:22

Selam minna :) Anime masaüstü teması arıyorum özellikle K-ON ve Chi's Sweet Home. Yardımcı olursanız sevinirim. *168

Üye Seviye 2
Kullanıcı avatarı

Re: Pc Masaüstü Teması

Mesajgönderen henjin » 24 Eki 2011, 18:49

http://browse.minitokyo.net/gallery?tid=1816&index=1 şu linke bir bak K-ON! için... gerçi bunlar wallpaper ama belki işini görür.
Resim

henjin
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen lordfire » 24 Eki 2011, 19:14

aslında şöyle gzl bi one piece teması harika olurdu :D

Üye Seviye 16
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen DraKieL » 24 Eki 2011, 19:25

Bende Allen Walker Teması istiyorummmm :D :D :D
Resim

Üye Seviye 15
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen ichigo » 24 Eki 2011, 19:56

Merhaba arkadaşlar,

Bilgisayar özelleştirmeye bayılırım. Elimde güzel temalar mevcut. Ama tabi bunları yapmak bazı riskleri de beraberinde getiriyor. Neyse bu başlıkta elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Şimdi gelelim anime temalarına. İstediklerinizi bulamadım ama şu an elimde bulunan bir temayı paylaşmak istedim.

Temamızın ismi Nanami. Tema sadece windows 7 içindir.
İçeriği şu şekilde:
- Windows sesleri
- Wallpaperlar
- Win7 teması

İçeriğinde nasıl kullanılacağı ingilizce olarak anlatılmış. Sıkıntı olursa nasıl olacağını anlatabilirim. Tema basit bişey olduğu için hiç bir risk teşkil etmemektedir.

Nasıl kurulur?

1- "Nanami (media)" klasörünü C:\Windows\Media klasörünün içine atın. attıktan sonra ismini "Nanami olarak değiştirin.
2- "Nanami (wallpapers)" klasörünü C:\Windows\Web\Wallpaper klasörünün içine atın. attıktan sonra ismini "Nanami olarak değiştirin.
3- Nanami.theme dosyasını C:\Windows\Resources\Themes klasörünün içine atın.

Eğer C:\Windows\Web\Wallpaper klasörleri mevcut değilse, kendiniz oluşturun.

sonra masaüstü sağ tıklayıp "Kişiselleştir" 'e tıklayın. Çıkan ekranda ise Nanami Temasını yüklü temaların arasında göreceksiniz. Tıkladığınızda tema uygulanacaktır. Aynı anda seslerde değişecektir. Ama sesler sadece bu tema için çalışmaktadır.

Sesleri farklı temalarda kullanmak için. Masaüstü sağ tık, "Kişiselleştir". Çıkan ekranda "Sesler"'e tıkladıktan sonra. Seçili olan seslerin Nanami olduğunu göreceksiniz. Bunu farklı kaydet diyip, istediğiniz herhangi bir isim verebilirsiniz. Bundan sonra temanızı değiştirdikten sonra Seslerden de bu farklı kaydettiğiniz sesi seçerseniz Nanaminin seslerini her temada kullanabilirsiniz.

İchigo
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen FaTaLTurK » 25 Eki 2011, 18:07

aslında banada güzel bir dragon ball teması lazım da var bir tane ama nasıl kuracağımı bilemiyorum eğer tekrar bulabilirsem temayı sizinle paylaşırım belki içinizden bazıları temayı kurmayı biliyordur.

Edit: Tamam buldum temayı çok hoşuma gitti bu tema ama nasıl kuracağımı bilmiyorum yardım ederseniz sevinirm.

http://creativx.net/forums/windows-7-themes-vannmann/13447-windows-7-themes-dragon-ball-z-vannmann.html
Adımla Hitap Ederseniz Sevinirim.Adım Mutluhan.

Resim

Hermes Kuşudur Benim Adım , Uysallaşmak İçin Yemeğim Olur Kanatlarım.

Üye Seviye 10
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen henjin » 25 Eki 2011, 18:28

ichigonun gönderdiği temayı indirdiysen orada talimatlar olan bir .txt dosyası var, onu dene belki olur.
Resim

henjin
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen ichigo » 25 Eki 2011, 19:27

FaTaLTurK yazdı:aslında banada güzel bir dragon ball teması lazım da var bir tane ama nasıl kuracağımı bilemiyorum eğer tekrar bulabilirsem temayı sizinle paylaşırım belki içinizden bazıları temayı kurmayı biliyordur.

Edit: Tamam buldum temayı çok hoşuma gitti bu tema ama nasıl kuracağımı bilmiyorum yardım ederseniz sevinirm.

http://creativx.net/forums/windows-7-themes-vannmann/13447-windows-7-themes-dragon-ball-z-vannmann.html

Bu temanın kurulması benim verdiğim temaya göre farklı. Buna benzer temaları yakında ekliycem ve nasıl kurulacağını da anlatıcam. biraz sabrederseniz belki şirinleri bile görebilirsiniz. *149 *149 *149

Ama bu tip temaları kurmak çok riskli. Çünkü windowsun orjinal dosyalarını değiştirecez. Herhangi bi yanlış işlem windowsun çökmesine sebebiyet verebilir. Birçok defa başıma geldiği için biliyorum. (Bu sorundan da kurtulmanın yoluda var ama onu başka zaman anlatırım.)

İchigo
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen Vergil » 25 Eki 2011, 19:33

1366x768'e Jushiro Ukitake bilen bulan varsa çok makbule geçer
Resim

Üye Seviye 2
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen FaTaLTurK » 25 Eki 2011, 22:24

ichigo yazdı:
FaTaLTurK yazdı:[b]aslında banada güzel bir dragon ball teması lazım da var bir tane ama nasıl kuracağımı bilemiyorum eğer tekrar bulabilirsem temayı sizinle paylaşırım belki içinizden bazıları temayı kurmayı biliyordur.

Bu temanın kurulması benim verdiğim temaya göre farklı. Buna benzer temaları yakında ekliycem ve nasıl kurulacağını da anlatıcam. biraz sabrederseniz belki şirinleri bile görebilirsiniz. *149 *149 *149

Ama bu tip temaları kurmak çok riskli. Çünkü windowsun orjinal dosyalarını değiştirecez. Herhangi bi yanlış işlem windowsun çökmesine sebebiyet verebilir. Birçok defa başıma geldiği için biliyorum. (Bu sorundan da kurtulmanın yoluda var ama onu başka zaman anlatırım.)

Off süper o zaman bu tema için o riski göze alırım + kurtarma yolunuda biliyormuşsunuz süper , 4 gözle açıklamaları bekliyorum ilginiz için teşekkürler.[/b]
Adımla Hitap Ederseniz Sevinirim.Adım Mutluhan.

Resim

Hermes Kuşudur Benim Adım , Uysallaşmak İçin Yemeğim Olur Kanatlarım.

Üye Seviye 10
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen ichigo » 26 Eki 2011, 23:45

FaTaLTurK yazdı:aslında banada güzel bir dragon ball teması lazım da var bir tane ama nasıl kuracağımı bilemiyorum eğer tekrar bulabilirsem temayı sizinle paylaşırım belki içinizden bazıları temayı kurmayı biliyordur.

Mutluhan temayı indirdim ve inceledim. İçinden bazı gereksiz dosyaları çıkardım. Çünkü biraz profesyonellik gerektirecek bilgiler istiyor. PRogram kurup, windowsun dll dosyasının içine resim gibi şeyler aktarman gerekiyor. Onları anlatmaya kalkarsam baya bişey yazmam gerekecek. Maalesef o kadar vaktim yok.

Kurulumu sana anlatayım. Bunda dll dosyaları değişmeyeceği için pek riskli olacağını zannetmiyorum.sırası ile şunları yapacağız.

rar içinde 3 dosyamız var.
-startorb changer
-Theme
-UniversalThemePatcher

Öncelikle win7 görselleştirme başlığında anlattığım gibi Universal Theme Patcher ı uygun sürümünü kurup windowsumuzu tema yüklenebilecek hale getiriyoruz.

kurulumdan sonra sistemi baştan başlatıyoruz.

Ardından Theme klasörünün içindeki dosyaların tamamını "C:\Windows\Resources\Themes" adresinin içine kopyalıyoruz. Ardından kişiselleştirden yüklü temalar arasında DragonBall Z yi seçiyoruz. Temamız yapılmış oluyor. Temayı uyguladıktan sonra fare işaretlerininde değişmesi gerekiyor. değişmezse şunu yapacaksın.

rarın içindeki "Theme > DragonBall Z > Cursors" bu cursors klasörünü masaüstüne klasör olarak çıkar. içindeki "tgp1.inf" dosyasına sağ tıklayıp yükle dersen fare işaretçiklerini yükleyecektir. daha sonra denetim masasının fare ayarlarından bu düzeni seçip fare işaretlerinide değiştirebilirsin.

son olarak başlat düğmesini nasıl değiştireceğini anlatayım. startorb changer klasörüne giriyoruz."Windows 7 Start Button Changer.exe" uygulamasını yönetici olarak çalıştırıyoruz. "Select & Change Start Button" ın yanındaki yuvarlak windows simgesini tıklyayıp klasör içindeki "Dragon Ball.bmp" yada "Shenron.bmp" resimlerini seçiyoruz. explorer.exe dosyası kendini baştan başlatıyor. start düğmemiz değişmiş oluyor. burada önemli olan .bmp uzantılı resmimizin olması.

Açıkcası ben temayı çok fazla beğenmedim. Çok fazla göz yorucu ve karmaşık. Sen bi dene bakalım.

Buradan indirebilirsin.

İchigo
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen kagurachan » 21 Kas 2011, 19:02

Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim :)

Üye Seviye 2
Kullanıcı avatarı

Dön Konu Dışı Sohbet

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 0 misafir

Kimler çevrimiçi

Toplam 1 kullanıcı çevrimiçi :: 1 kayıtlı, 0 gizli ve 0 misafir (son 30 dakika öncesinden itibaren aktif olan kullanıcılar temel alınır)
Bugüne kadar en çok 179 kişi 21 Eyl 2011, 11:33 tarihinde çevrimiçi oldu

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 0 misafir