BaTToSaY yazdı:-Acı çekmeden alınan ders anlamsızdır.Çünkü karşılığında başka bir şey vermeden bir şey kazanılamaz.Ama acıya dayanıp üstesinden geldiğinizde, herkesten daha güçlü bir kalbe sahip olursunuz.Evet.Metal bir kalbe.(Full Metal Alchemist/Bu söz nedense beni benden alıyor arkadaş her okuyuşumda bidaha etkileniyorum nedense...)

nameless one yazdı:BaTToSaY yazdı:-Acı çekmeden alınan ders anlamsızdır.Çünkü karşılığında başka bir şey vermeden bir şey kazanılamaz.Ama acıya dayanıp üstesinden geldiğinizde, herkesten daha güçlü bir kalbe sahip olursunuz.Evet.Metal bir kalbe.(Full Metal Alchemist/Bu söz nedense beni benden alıyor arkadaş her okuyuşumda bidaha etkileniyorum nedense...)
İkinci cümle bitiminde nereden alıntı olduğunu anladım
...Ama sanki orjinali biraz daha farklı ve damardı, yada ben içime öyle gömmüşüm

~chii~ yazdı:nameless one yazdı:BaTToSaY yazdı:-Acı çekmeden alınan ders anlamsızdır.Çünkü karşılığında başka bir şey vermeden bir şey kazanılamaz.Ama acıya dayanıp üstesinden geldiğinizde, herkesten daha güçlü bir kalbe sahip olursunuz.Evet.Metal bir kalbe.(Full Metal Alchemist/Bu söz nedense beni benden alıyor arkadaş her okuyuşumda bidaha etkileniyorum nedense...)
İkinci cümle bitiminde nereden alıntı olduğunu anladım
...Ama sanki orjinali biraz daha farklı ve damardı, yada ben içime öyle gömmüşüm
animesini dikkatli izlemedim var mı hatırlamıyorum (sanki var gibiydi) ama mangasında geçiyo bu söz hatırlıyorum.. gerçi ben mnaki çevirisyle okudum.. o biraz daha farklıydı..
Valla bu sözde süper acayip rahatlatır düşmanını herhalde:)):))Shanks yazdı:-Sadece bir nedenle kaybettin , tek bir neden. Çünkü rakibin bendim.
Katekyo Hitman Reborn'da Rokudou Mukuro söylüyor Glo Xinia ile dövüşürken sanırım

Raizen yazdı:Omae wa yowai... Naze yowai ka? Tarinai kara da,nikushimi ga. ( Uchiha Itachi )
Shanks yazdı:Mukuro düşmanını rahatlatırmı hiç![]()

Shanks yazdı:Chrome düşmanı mı

BaTToSaY yazdı:Raizen yazdı:Omae wa yowai... Naze yowai ka? Tarinai kara da,nikushimi ga. ( Uchiha Itachi )

BaTToSaY yazdı:Raizen yazdı:Omae wa yowai... Naze yowai ka? Tarinai kara da,nikushimi ga. ( Uchiha Itachi )
Bide tr versyonu olsaydı bizim gibi japonca bilmeyenler için:))Shanks yazdı:Mukuro düşmanını rahatlatırmı hiç
İçeriği Görmek İçin Tıklayınız

BaTToSaY yazdı:@nameless one
Orjinali böleydi ya du bidaha bakam sende bi bak hangimiz önce görürsek nerede söylediğini hatırlamıyorum çünkü zamanında izlerken bi kenara yazmıştım ordan koydum direk:))

Bide tr versyonu olsaydı bizim gibi japonca bilmeyenler için:))

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir