• Toplam 0 kullanıcı çevrimiçi :: 0 kayıtlı, 0 gizli ve 0 misafir (son 30 dakika öncesinden itibaren aktif olan kullanıcılar temel alınır)
  • Bugüne kadar en çok 179 kişi 21 Eyl 2011, 11:33 tarihinde çevrimiçi oldu
  • Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir
Bannerı Kapat
Forum ana sayfa Genel Tanışma

merhaba :-)

merhaba :-)

Mesajgönderen winry » 05 Şub 2012, 16:05

Merhaba herkese *118

Adım Irmak, 17 yaşındayım. Müzik ve resmi çok severim. Özellikle müziği. Şu aralar indie rock'a takmış durumdayım. Bunun yanında metalcore ve punk'ı da çok severim. İyi bir Arctic Monkeys hayranıyım :D Anime&Manga karakterleri çizerim -çizmeye çalışırım-

Anime listemse pek kalabalık değildir, çünkü okul ömrümü çürüttü *143 Bu sene son senem neyse ki.. En sevdiğim seriler FMA Brotherhood ve Bleach. Belki Soul Eater. Önerilerinize açığım, ihtiyacım var :D Naruto izlemedim ama Naruto demeyin, çünkü denedim izleyemiyorum, katlanamıyorum :D
一は全、全は一

Üye Seviye 2
Kullanıcı avatarı

Re: merhaba :-)

Mesajgönderen BaTToSaY » 05 Şub 2012, 16:10

Hoşgeldin Irmak bende Selçuk şimdiden memnun oldum :) Önerilere gelecek olursak Code Geass'ı tavsiye ederim bunun dışında gülmek istersen de Baka to Test to Shoukanjuu adlı animeyi izleyebilirsin.Forumda iyi vakit geçirmen dileğiyle...
Resim

İmza için Subarashii-dono'ya çok çok teşekkürler...

Üye Seviye 15
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen winry » 05 Şub 2012, 16:15

Hoşbulduk ben de memnun oldum :) Teşekkürler öneriler için, Code Geass ne zamandır aklımdaydı. İzliyim öyleyse. İnceleyeceğim diğerini de :)
一は全、全は一

Üye Seviye 2
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen Superbia » 05 Şub 2012, 16:25

Hoşgeldin ırmak abla bende ilayda tanıştığımıza sevindim. Sana Fairy tail , code geass ,Gintama öneririm. Burda iyi vakit geçiriceğine inanıyorum *137
Resim

Bu Mütiş İmza İçin Paprika ya Teşekkür Ederim

Üye Seviye 2
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen winry » 05 Şub 2012, 16:29

Hoşbulduk, iyi vakit geçireceğime eminim :) Teşekkürler önerilerin için izleyeceğim en kısa zamanda :)
一は全、全は一

Üye Seviye 2
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen AkuSokuZan » 05 Şub 2012, 21:11

Hoş geldin Irmak. :) En sevdiğin seriler hep shounen/komedi tarzı olduğu için Fairy Tail'i öneririm hem aksiyona doyarsın hem de gülmekten ölürsün. :D
Resim

Üye Seviye 2
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen winry » 05 Şub 2012, 21:28

Çok doğru tespit :) Hoşbulduk bu arada teşekkür ederim. Fairy Tail izlemek farz oldu :D
一は全、全は一

Üye Seviye 2
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen dmc3 » 05 Şub 2012, 21:40

Aramıza hoşgeldin Irmak, ben Emre. Umarım forumumuzu beğenirsin *178

Eğer kısa soluklu bir shounen denemek istersen ve mechaya karşı "ön yargın" yoksa Tengen Toppa Gurren Lagann'ı tavsiye ederim, çok sürükleyici bir seridir *177 Eğer zaman ayırıp izlersen ve beğenirsen -ki eminim beğeneceksin- yine kısa soluklu romantizm-gençlik ve çok başarılı bir mecha olan Break Blade(Broken Blade)'yi tavsiye ederim.

Tekrardan hoşgeldin *121
Resim

"Do not believe in yourself. Believe in me, who believes in you!"

İçeriği Görmek İçin Tıklayınız

Üye Seviye 6
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen winry » 05 Şub 2012, 22:19

Memnun oldum Emre :) Mechaya karşı önyargım yok diyemeyeceğim ama Tengen Toppa Gurren Lagann bana küçükken izlediğim bi animeyi hatırlattı. Red Baron bilirsin belki :) Alakası yoktur belki bilemeyeceğim. Broken Blade'inse anladığım kadarıyla distopyamsı bir konusu var, severim :) Teşekkürler tavsiyeler için.
一は全、全は一

Üye Seviye 2
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen lordfire » 05 Şub 2012, 23:13

Hoşgeldin winry
Burada iyi vakit geçireceğini umuyorum
Açıkçası Naruto'nun ilk bölümlerine ben zor katlanmıştım. Özellikle ana karakterin bu kadar ezik olması gerçekten çok sinir bozucu bir durum. Ama bir yere kadar sabrettikten sonra artık alışıyor musun yoksa başka bir sebepten mi bilmiyorum o sabredecek gücü kendinde buluyorsun. Yine de ana karakterin güçsüz olmasına sayıp sövüyorsun (en azından ben öyle yapıyordum.)
One Piece'i kesinlikle öneririm. Bir kaç bölüm izleyip de beğenmeyen az çıkar. Beğenilmeme yada başlanmama sebepleri de çizim tarzının diğer animelere göre farklı olması, ilk bölümleri çok eski olduğundan (yanlış hatırlamıyorsam 11 yıllık) görüntünün kötü olması, güç ve yeteneklerin ilk başta çocuksu görünmesi ve çok uzun bir seri olması. Ancak bu kadar uzun bir seriden beklenmeyecek kadar sağlam bir kurgusu var.
Ano-Hana (komedi, dram) ve Toradora (komedi, romantizm, okul) bu eğitim-öğretim yılının başında izlediğim ve kendi kendimden bu güne kadar hep shounen anime izlediğim için nefret etmeme sebep olan harika serilerdir.
Ve Death Note eşsiz bir seridir.

Üye Seviye 16
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen winry » 06 Şub 2012, 11:49

Hoşbulduk lordfire :) Naruto'da öyle bir durum var evet. O yüzden izlemeye pek yanaşmıyorum aslında. One Piece'inse çok bölümlü olması gözümü korkutuyor. Çünkü kaptırdım mı tam kaptırıyorum bitene kadar bırakmıyorum. Günlük işlerim aksıyor haliyle :D Ama bomboş olduğum bi zaman izlemeyi düşünüyorum. Diğer tavsiyelerine de bakacağım, teşekkürler *137 Ve katılıyorum Death Note eşsizdir kesinlikle.
一は全、全は一

Üye Seviye 2
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen xRedFox » 06 Şub 2012, 14:31

Hoşgeldin Irmak,

Naruto fanı olarak ilk sezonun pek güzel olmadığını ben de söyleyebilirim, direk Shippuden serisinden izle demek geliyor içimden ama ilk sezonu izlemeden de 2. sezonu izlemek acayip oluyor *140

Yine de izlemeni tavsiye ederim, en azından benim gibi ilk sezonu 135. bölüme kadar izleyebilirsin ( 2.sezon, ilk sezonun 135. bölümden sonrasını konu alıyor, gerisi filler diye biliyorum ). 2. sezonda çok güzel bölümler var, izlemeye değer kesinlikle *142

Üye Seviye 1
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen winry » 06 Şub 2012, 19:38

Naruto çok seviliyor aslında izlemek istiyorum ama başaramadım :D Direk 2. sezonu izlesem anlamaz mıyım ? *142
一は全、全は一

Üye Seviye 2
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen Hebihime » 06 Şub 2012, 20:22

Hoşgeldin Irmak :)
Narutoyu izlemene gerek yok *162 (Naruto severler yanlış anlamasın severek izlediğim serilerdendir ama herkesin bazı öncelikleri var ) Direk One piece takıl derim ben *149
Resim

Hime-sama
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen xRedFox » 06 Şub 2012, 23:26

winry yazdı:Naruto çok seviliyor aslında izlemek istiyorum ama başaramadım :D Direk 2. sezonu izlesem anlamaz mıyım ? *142

Anlarsın ama anlamadığın yerler anladığın yerlerden çok olur *149

Dipnot : Manga okumayı seviyorsan ilk sezonun mangayı okuyarak çok uzun sürmeden bitir derim *162

Üye Seviye 1
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen lordfire » 06 Şub 2012, 23:48

Naruto'da kesinlikle kaçırmaman gereken en az 2 dövüş var. Ayrıca Naruto'nun Shippuuden de hemen her dövüşünde kullandığı tekniği nasıl öğrendiğini, takım 7'nin ne olduğunu, Edo Tensei isimli yasaklanmış teknikle diriltilen ölülerin bir kısmının Naruto'nun geçmişinde ne gibi bir etkiye sahip olduğunu fln da öğrenmelisin. zaten 115-120 arası bir yerde 2. sezona atlayabilirsin çünkü gerisi filler (Bilmiyorsan söyleyeyim mangada olmayıp ta animenin manga ile arasını açmak için yapılmış gereksiz bölümlerdir.).

Üye Seviye 16
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen pachinko » 07 Şub 2012, 03:07

Arakawa under the bridge: izle bence gülmekten karnına ağrılar girer.
Ano Hi mita........ (devamını bilmiyorum): mendilsiz izleme. Ben ağlamıştım o animede.
Ergo Proxy: Animede çok ağır felsefe var. İzledikten sonra kafan bi milyon olup kendini boşlukta hissedebilirsin.
Kimi ni Todoke: Aşk ancak bu kadar güzel tasvir edilebilir.
ONE PİECE'İ KESİNLİKLE İZLE...........
Bu arada ben de Samet. İsmin çok güzel :) Tanıştığıma memnun oldum.

Üye Seviye 1
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen winry » 07 Şub 2012, 13:42

xRedFox yazdı:Anlarsın ama anlamadığın yerler anladığın yerlerden çok olur *149

Dipnot : Manga okumayı seviyorsan ilk sezonun mangayı okuyarak çok uzun sürmeden bitir derim *162

İşte bu mantıklıymış manga daha iyi olabilir :D

lordfire yazdı:Naruto'da kesinlikle kaçırmaman gereken en az 2 dövüş var. Ayrıca Naruto'nun Shippuuden de hemen her dövüşünde kullandığı tekniği nasıl öğrendiğini, takım 7'nin ne olduğunu, Edo Tensei isimli yasaklanmış teknikle diriltilen ölülerin bir kısmının Naruto'nun geçmişinde ne gibi bir etkiye sahip olduğunu fln da öğrenmelisin. zaten 115-120 arası bir yerde 2. sezona atlayabilirsin çünkü gerisi filler (Bilmiyorsan söyleyeyim mangada olmayıp ta animenin manga ile arasını açmak için yapılmış gereksiz bölümlerdir.).

O zaman ilk sezonun mangasını okuyım, en azından narutonun cırtlak sesini duymam hehe *142

pachinko yazdı:Arakawa under the bridge: izle bence gülmekten karnına ağrılar girer.
Ano Hi mita........ (devamını bilmiyorum): mendilsiz izleme. Ben ağlamıştım o animede.
Ergo Proxy: Animede çok ağır felsefe var. İzledikten sonra kafan bi milyon olup kendini boşlukta hissedebilirsin.
Kimi ni Todoke: Aşk ancak bu kadar güzel tasvir edilebilir.
ONE PİECE'İ KESİNLİKLE İZLE...........
Bu arada ben de Samet. İsmin çok güzel :) Tanıştığıma memnun oldum.

Teşekkürler Samet ben de memnun oldum :) Şu Ergo Proxy'nin konusu çok hoşuma gitti. Distopyayı çok severim gerçekten. Diğerlerine de bakacağım şimdi. One Piece'i kesin izleyeceğim bu durumda :D
一は全、全は一

Üye Seviye 2
Kullanıcı avatarı

Dön Tanışma

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Kimler çevrimiçi

Toplam 0 kullanıcı çevrimiçi :: 0 kayıtlı, 0 gizli ve 0 misafir (son 30 dakika öncesinden itibaren aktif olan kullanıcılar temel alınır)
Bugüne kadar en çok 179 kişi 21 Eyl 2011, 11:33 tarihinde çevrimiçi oldu

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir