İşin en güzel tarafı bitmiş seriler olması.

shiroyasha yazdı:Psyren'e başladım çok güzel bir manga bence,tavsiye ederim ( daha bitirmedim gerçi ) ve Yankee-kun to Megane-chan'a da başlamayı düşünüyorum.Dizisi de var.Önce okusam mı izlesem mi karar veremedimİşin en güzel tarafı bitmiş seriler olması.

lordfire yazdı:shiroyasha yazdı:Psyren'e başladım çok güzel bir manga bence,tavsiye ederim ( daha bitirmedim gerçi ) ve Yankee-kun to Megane-chan'a da başlamayı düşünüyorum.Dizisi de var.Önce okusam mı izlesem mi karar veremedimİşin en güzel tarafı bitmiş seriler olması.
Ben bitirdim Psyren'i güzel bir manga tavsiye ederim
EDIT: Ayrıca şu ana kadar okuduğum en güzel manga (her ne kadar kendisi kore yapımı olduğundan manhwa diye adlandırılsada) Zippy Ziggy dir inanılmaz komik

shiroyasha yazdı:lordfire yazdı:shiroyasha yazdı:Psyren'e başladım çok güzel bir manga bence,tavsiye ederim ( daha bitirmedim gerçi ) ve Yankee-kun to Megane-chan'a da başlamayı düşünüyorum.Dizisi de var.Önce okusam mı izlesem mi karar veremedimİşin en güzel tarafı bitmiş seriler olması.
Ben bitirdim Psyren'i güzel bir manga tavsiye ederim
EDIT: Ayrıca şu ana kadar okuduğum en güzel manga (her ne kadar kendisi kore yapımı olduğundan manhwa diye adlandırılsada) Zippy Ziggy dir inanılmaz komik
Zippy Ziggy adını son zamanlarda çok duydum.manhwa'lara pek ilgi duymam ama merak ettim şimdi. Bir baksam iyi olacak

Akın yazdı:çizimle ilgili püf noktalar nasıl gelişti bununla ilgili videolar falanilk manga çizimleriyle şuankıler nasıl değişti falan anlatabilmişimdir inşallah

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir