)

Buğra yazdı:Historys strongest discible kenichi adının uzunluğu dışında kusur bulundurmayan, animesini geçen nadide bir mangadır, herkese öneririm lakin 379 dan sonrası için türkçe bulamadım hiç bir yerde ingilizce olunca da ancak olayı anlayacak kadar çözebiliyorum çevrilmiş bölümlerin olduğu bi site biliyorsanız linki gerçekten makbule geçer

dmc3 yazdı:Pysren'in ilk sayısını okudugumda başlangıçta baya heyecanlanmıştım, benim hayal ettiğim gibi bir manga diyordum ki lakin ilerde galiba yugioh fln gibi bir kart oyununa mı ne dönüşüyormuş diye bırkatım :S

movieloverr yazdı:Sanırım bu forumda ilk mesajım. Öncelikle herkese iyi akşamlar. Ben de bir manga önermek istedim. Pandora Hearts. Kesinlikle animesine bakıp da amanın o nasıl bitti öyle deyip bırakmayın. Mangasından devam ediyo. İsterseniz (ki Benim tavsiyem öyle) ilk önce animesini izleyin. Ama son 2 bölümü filler. Sonuca bağlamak için öyle bitirildiği için anlamsız olmuş. Son 2 bölümü izlemeden direk mangaya geçip okumaya devam edersiniz. Hem animesi de devam etmeliydi. Ancak aylık olduğu için mangaya yetişince yarıda kaldı. Manga devam ediyor. Hayatımda gördüğüm en harika mangalardan biri bence okumalısınız. Eğer okuyan varsa da yorumlarını paylaşırsa sevinirim.

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir