gönderen alex.f. » 20 Haz 2011, 19:14
Yaşasın, favori başlığım da favori sitemle geri dönmüş!!!!
Benim için sıkı 'Çıktığı dakka oku, sonraki dakka yorum gönder' maratonu yine başlayacak o zaman *-* Özlemişim bu maratonu ^^ (sağol yeni animeou, sayende "D" gülücüğü de yapamıyorum)
Kimse yorum yapmasa bile benim tüm sansürlenmiş küfürlerimi (şaka tabii ki) her hafta buradan mutlaka okuyabileceksiniz. Asıl işkence budur.
Eveeeet, son bir kaç haftadır, arc başında süper ötesi giden manga zırvalama çizgisini çoktan geçmiş durumda. Akira da sıkıldı heralde.
Bizim Muku baykuş olmuş spikerlik yapıyo! Ama son bölümde - tekrar - kalbimi kazandı. 6996, işte o kadar. Ama Chrome geriz, harbi geriz. (Geriz: gerizekalı ile keriz'in birleşimi.) Anında fırlattı kendini Elma'nın önüne. Manyak mısın sen, dedim ama KHR! işte, tüm seri birilerinin kendilerini başka birilerinin önüne atmasıyla geçiyor.
Şahsen Kızıl Elma ölse de umrumda olmazdı. SENİN YÜZÜNDEN RYOHEI VE SEVDİĞİM TEK SHIMON OLAN AOBA VINDICE'DE LAN, SAFTİRİK! İSTEDİĞİN KADAR TATLI OL, BEN DİĞER FANGIRL'LERE BENZEMEM! *sakinleşir* Neyse, bu yüzden Jyuudaime hemen Elma'yı öldürüp mafya dilinde yetişkin olmalı, arc da malum seramoniyle bitmeliydi. Shimon'lar bir şey yapamazdı, hepsi Vindice'de zaten, Julie'yi de yollarız bi ara.
Ama arc'ın kalan ömrü 2-3 bölüm. Spade bir savunma daha çıkarırsa iyice saçmalar. Haftalardır Goku'nun en fazla figürünü görebiliyoruz zaten. Bitsin artık.
20% CooLER in 10 SECONDS FLAT