• Toplam 0 kullanıcı çevrimiçi :: 0 kayıtlı, 0 gizli ve 0 misafir (son 30 dakika öncesinden itibaren aktif olan kullanıcılar temel alınır)
  • Bugüne kadar en çok 179 kişi 21 Eyl 2011, 11:33 tarihinde çevrimiçi oldu
  • Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir
Bannerı Kapat

Katekyo Hitman Reborn Manga Tartışma Başlığı

Re: Katekyo Hitman Reborn Manga Tartışma Başlığı

Mesajgönderen alex.f. » 19 Oca 2012, 11:04

özlendim di miiii :P

tabii karizmatik yapacak. fanservice denen bir şey var. yoksa bu kadar ateşli fanı nasıl bu kadar çabuk bulsun. yanın yanı karakterler bile ful karizma çekmeli.

dediğini hiç düşünmemiştim, mantıklı aslında O^O ben daha çok byakuran a ne kadar gıcık olduğumu düşünmekten hiç aklıma gelmemişti... tabii asla tamamen iyi olmadı ama aniden tsuna yı koruması falan. bunu sırf uni için yapacak tipten biri değil o. arcobaleno sırrını öğrenirse, trinisette nin peşine tekrar düşebilir, ama bir yandan bunu da nasıl yapacak ki? yüzük müzük diye bir şey kalmadı, hepsi bilezik ya da kemer falan oldu. ya da arcobaleno laneti o kadar güçlü bir şeyse, bunu lehine kullanmanın bir yolunu da bulabilir, sonuçta byakuran hem zeki hem patronluk kompleksi var, ille de dünyayı ben yönetecem hesabı. fakat bir de şööyle bir şey var ki: nasıl yapacak bunu? yamamoto ya gidip şöyle mi diyecek: "ben senin hayatını kurtardım muhaha, hadi bana sırrı söyle yama-chan~♫♪" yamamoto da direk yumurtlayacak mı? aslında yamamoto bu, her şey beklenir. neyse sapmak yok, aklıma hem yattı hem yatmadı. kısacası KAFAMI KARIŞTIRDIN SENİ PİSLİK!! :D
Resim

20% CooLER in 10 SECONDS FLAT

Üye Seviye 2
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen fırtına831 » 19 Oca 2012, 13:32

alex.f. yazdı:alex sahalara geri döndü millet *149 artık KHR! eleştirilerimden bıkacaksınız. yani ben öyle planlıyorum.

İçeriği Görmek İçin Tıklayınız

hoşgeldin alex şimdi bu tartışma konusu dahada iyi olucak.

İçeriği Görmek İçin Tıklayınız
Resim

Bu imza için paprikaya çok çok teşekkürler^^

Üye Seviye 9
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen orhankou » 19 Oca 2012, 17:27

Arkadaşlar birisi Allah rızası için manga indirme linki koysun.hepsi topluca olan.Ben ardım bulamdaım.Animenin hepsini seyrettim.Heralde devamı çıkmayacak.Ben de okumak istiyorum.Türkçe -ingilizce farketmez.ama animenın bittiği yerden itibaren sonuna kadar.olan var mı?
We work in the Dark to serve the Light We are ASSASSİNS.

Resim

Üye Seviye 6
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen T0bi » 19 Oca 2012, 18:07

orhankou yazdı:Arkadaşlar birisi Allah rızası için manga indirme linki koysun.hepsi topluca olan.Ben ardım bulamdaım.Animenin hepsini seyrettim.Heralde devamı çıkmayacak.Ben de okumak istiyorum.Türkçe -ingilizce farketmez.ama animenın bittiği yerden itibaren sonuna kadar.olan var mı?

Mangareader.net

İngilizce olarak sürekli yeniliyorlar. Birazdan animenin bittiği yeride yazarım =)

Edit: 282. bölüm "Farewel Future" animenin bittiği yer, 283 den başla.
Tonigh is the night when the hunter will be hunted...
This is Sleeping Forest

*AirGear

Resim

Üye Seviye 7
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen T0bi » 25 Oca 2012, 22:21

alexcim f'cim gel gel yeni bölüm çıktı.

İşte benim adamım budur. Savaş başlarken yere ateş eder, sonuna doğru adamın şah damarından vurur o kurşunlar.
Chaiosu'nun Chaos olduğunu öğrendiğimde koptum. Lan, senin ben, bula bula bunumu bulmuşlar chaos yerine... Ama çok yakışıyor reborna o ayrı.
Ya bırakın rebornu serbest katletsin dünyayı, hale bizim ezik tsunaya ders veriyor. İlla hoca olcam diyorsada gel bana hoca ol, dağıtırım dünyayı bende var o potansiyel *140
This is Sleeping Forest

*AirGear

Resim

Üye Seviye 7
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen alex.f. » 25 Oca 2012, 22:56

len ne güzel doctor who'dan bir bölümü rewatch etmiştim (koyusundan bir whovianımdır), sonra tam "bu manga çarşambaları hazır oluyodu, bi eatmanga'yı kontrol ediyim", mailboxumda şu başlık: Başlık Cevap Bildirisi - "Katekyo Hitman Reborn Manga Tartışma Başlığı"‏ bende mod da aynen şöyle: NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY?!??! ne güzel ben hep ilk gönderen olurdum, noluyo lan falan. intikamım acı olacak T0bi.

ve haftalık alex saçmalılarının en yeni sayısı karşınızda, özen(sizlik)le hazırlandı. iyi intihar etmeler.

bu bölümü dört kelimeyle özetleyecek olursam:

allah belanı versin Jyuudaime. *140 (Orz şeklinde bir onionhead daha çok işime yarardı)
tamam damelik mamelik de bir yere kadar yani yuuuhh. abi hiç bilemezsen biz fanların yaptığını yap yani, kıyafetlerden çıkar. turuncu şeritli şapka, takım elbise. sanki bukleler yetmiyo reborn u tanımak için. tööbe töööbe.

ciaossu = kaos olayını öğrendiğimde oluşan mod da şu oluyor: bildiğim her şey... YALANMIŞ T^T (bunun bir meme'i olacaktı ama hem ben adını hatırlamıyorum hem de kimsede troll emoticons yüklü olmadığını varsayıyorum. teselliler.) ama baya havalı bi selam o ayrı. yani geliyorsun ve karşındakine diyorsun ki "ben senin kıyametinin başlangıcı olacağım". tüm bu cümle tek bir kelimede özetleniyor: kaos. havalı. (iç ses: bundan sonra o nanet olası okul arkadaşlarını böyle selamla. ben: emredersiniz komutanım. iyi fikir nan.)

Jyuudaime babasını harbi harbi sevmiyor, sonunda bende jeton düştü. ben hep "o babasızlık çektiği için böyle davranıyor." diyordum. aslında her zamanki gibi haklıydım ama farklı açıdan. içinde kalmış bir baba sevgisi falan yokmuş. adamın teki (GERİZEKALIMALPATRONNASILANLAMADINLANONUNREBORNOLDUĞUNU) geliyor babasını dövüyor, dur, yapma yok; hatta kendisi girişiyor. kınadığımı söyleyemiyciğim, ben baba konusunda ondan da şanssızım. kısacası way to go Tsunami.

bir haftanın alex saçmalaması daha bitti. iyi haftalar.
Resim

Üye Seviye 2
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen T0bi » 01 Şub 2012, 23:30

Dedim bekliyim, alex mesaj atsın ben sonra atiyim hevesi kaçmasın ama saat kaç oldu... (Ayıp ayıp)

Oha diyorum, çocuk adamın yüzüne Xburner çaktı adamda tık yok, ezik tsuna style...
Fazla birşey demiycem bu bölümle ilgili ama şu en sonda FON ile HİBARİ manyak bir sahneydi. Hibarinin abisi olsa anca bu herifolurdu zaten.

Fon tek başına halledince hepsini, hibari çıldırdı :d (Alında orayı anlamadım tam. Fon mu hepsini halletti yoksa hibari hepini hallettide fon mu en son girdiolaya !? Aaaaa ne diyorum saçmaladım. Tabiki fon aldı hepsini xD)

Alexcim "f" cim sıra sende....
This is Sleeping Forest

*AirGear

Resim

Üye Seviye 7
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen alex.f. » 01 Şub 2012, 23:51

*düşünce*
manga bugün çıktı ama şimdi internete girmenin işkence olduğu antakya da okumayayım pazar gününe kadar ağlaya ağlaya sabredeyim.

*facebook ta bir arkadaş o son sahneyi paylaşır*
aslında internet baya iyi çekiyo yani tamam indiremiycim ama bu seferlik tüm sayfayı göremeden online okuyayım bari canım...

*email kontrol*
ehehehehehehehheehe başlık cevap bildirisi yok T0bi den öndeyim =w=

*oku ve animeouya login yap*
(Anasayfada "Re: Katekyo Hitman Reborn Manga Tartışma Başlığı T0bi")
LAAAAAAAAAAAAAAAAAN NE ARA GİRDİ DE YORUM YAPTI LAN BU NOLUYO YAAAAAAA >O<

bu sürekli ikinciye koşulmamın dizisini yapsalar dram önde gider... tamam belki komedi ama bana hiç acımayacak kadar sadistseniz T^T

neyse... noldu? her zamanki giriş cümlemi yazmamı beklediniz dimi? eheheehehehehehe yok ondan bu sefer çünkü pek yazcak bir şeyim yok.

sayfa 2, kare 1 ve 2:
"here i go, father..."
"right then..."
alex: noluyo lan jhfdgkfdgfdkjhg?!?!?! öff be ays (faceden tanıştığımız istanbullu arkadaş) beynimi zehirledin be shounen mangada ensest ilişki arıyorum halime bak.

son sahneye kadar diyodum ki "abi bu mangaka niye hibariyi bu kadar abartıyor D<"
son sahne "haaaaa fonsa hiç abartmıyor canııım (numboard yok bu laptopta alt+3 ten kalp yaptığımı farzedin)"

eyvah maalesef benim olmayan laptopun 9 dklık şarjı kaldı alex kaçar çav
Resim

Üye Seviye 2
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen alex.f. » 08 Şub 2012, 18:42

alex.f. den KHR! saçmalıklarının bu bölümünde bol bol fangirlism ve fangasm ın etkisi görülmektedir. sabır haplarınızı almayı unutmayınız.

işler bu kadar mı iyiye gider yav *o* o son... mammon da eski haline döndü *o* ve o kesinlikle bir kız. sonraki hedef favori arcobalenoarımdan verde ama fon a bol bol bakmayı onu görmeye tercih ederim *o*

şimdiye kadar anlaşılmış olmalıdır ki hibari yi sevmem. ama fon a ölür, tapar, biterim. ille yakışıklı olduğu için değil, zaten denizde taş KHR!de daha da çok taş (antalyalıyım bizim plajlarımız daşlı napiim kum desem olmaz.) o merhametli kişiliğin nasıl ölümcül bir savaş stili taşıdığına hayranım. vee beni bu bölümde hiç hayal kırıklığına uğratmayışına. zaten ejderhalara bayılırım, bu da fon un üzerine kaymak oldu (bendeki ejderha fanatikliğini küçümsemeyiniz.). neyse ama güzel dövüşüyo işte. hele kıyafetlerini çıkardığı zaman... *o* anlatılmaz yaşanır. neyse ne diyordum ha dövüş tarzı. kıyafetini çıkardığında- odaklan alex, dövüş stili diyoruz. tamam topu topu iki hamle falan gördük ama fon un neden arcobaleno olduğunu gördük diyelim... ve kıyafetini çıkardı yaaaaaaaaaaaaaaaa *Q*

pekala bu bölüme olan eleştirilerim pek dene tutarlı ve mantıklı olmadı, yani her zaman tutarlı ve mantıklı olduklarından değil ama ben -erkek fatma da olsa- bir kızım ve fon kıyafetini çıkardı, anlayışla karşılayınız ki kafam hala orda. şimdi fon a hiç dönmeden devam edecek olursam, hibari gene gıcık etti. (önceki bölümdeki o komik suratını görmememiz yazık oldu ama feci komikti.) abi tamam anladık yapabilirsin ama bi kere de yapmazsan ölmezsin. fon un yanında şeytantırnağı gibi kalmak zor gelmiş olabilir tabii, sana pek ihtiyacı varmış gibi durmuyor. ama xanxus, squalo ve onun kutu hayvanlarını kullanması hoşuma gitti. özlemişim leeen.

mammon un boss u savaşa katma taktiği süper. on işte birden çalışıp mammon u hocam olarak tutmayı planlıyorum. fon bedava yapar zaten♥ . . . . . odaklan alex... şimdi onun illüzyonlarını max. güçte bekliyorum, hayal kırıklığına uğrayacağımı da sanmıyorum, öykü şu an doruğunda çünkü. fon vs mammon. xanxus bile karışmasın, istemiyorum, iki arcobaleno nun savaştığını görmek istiyorum beeen *o*

ama hala o büyüüük arcobaleno sırrını bilmiyoruz. ne hikmetse.

ha o karanlık adam dino. başka kimse olamaz zaten. mantık; açıklamayalüzum görmüyorum. (varia ya en yakın adam o zaten, onu göndermeleri de ayrı mantıklı.)
Resim

Üye Seviye 2
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen T0bi » 01 Mar 2012, 18:27

Haha Hibari saatini kırdığında fonun ifadesine bayıldım. Ama g.tü kalkmıs hibarinin o belli. Bıraksaalr Xanxusu da mahvetse bi şunu aklı başına gelse.

Olaylar iyice ilginçleşiyor aslında. Şeffaf Emzikli arcobalenolarda girdi işin içine. Şahsen bana baya bir koydu shimonları bu kadar kolay saf dışı bırakmaları ama neyse....

Konuyu canlandıriyim dedim biraz. Alexcim sıra sende.
This is Sleeping Forest

*AirGear

Resim

Üye Seviye 7
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen zero » 03 Mar 2012, 12:38

hapishane görevlileri geldi bakalım adamlar çok güçlü tahminim her grup savaşa dahil edilirse hepsi birini alır bebek tayfasıda bebeğe girer ayriyetten

Üye Seviye 1

Mesajgönderen T0bi » 15 Mar 2012, 20:18

Herkeze aynı anda saldırmak !? 1 vs 3-5 kişi oluyor ki bu da Vendicelerin güçlerinin ne kadar fazla olduğunu açıklıyor ama cevaplanmamış sorular var.

1) Mukuro,Chromun organlarını ilizyonla oluşturmuştu. Mukuro ölmedi peki neden chromun organları yok oldu !?

2) Vendiceler şöyle bir şey demişti. "Dünyada bizi yanıltabilecek 3 ilizyonist var" Bunlardan biri Flan hatta mukuroyu kurtarırken kanıtladı bunu. Diğeri Mukuro ama üçüncü kayıp. Flan ile Mukuro aynı takımda, Vendicelerden biri ne yapabilirki !? Saçma olur biraz sonuçta verdenin makinasıda var işin içinde.
This is Sleeping Forest

*AirGear

Resim

Üye Seviye 7
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen T0bi » 28 Mar 2012, 17:22

Mukuroların savaşında tam ters bir durum olmalıydı, önceki mesajda belirttiğim sebepten ötürü mukurolar kazanmalıydı savaşı. Ama gene iyi bahane bulmuşlar, sinsi bir saldırıydı, ayrıca gizli kozumuzu kullanmadık diyerek olayı mantıklı hale getirdiler...

Acaba Rebornun bulduğu yeni adam kim. Kalmadıki başka kimse !?

Ayrıca Iemitsu'nun saf dışı kalmasına üzüldüm, hemde bu kadar sinir bozucu bir şekilde.

Ama heyecan bir an bile düşmüyor. Daha dinlenmeye vakit bulamadan gene savaşıcaklar. YESSSS!!!
This is Sleeping Forest

*AirGear

Resim

Üye Seviye 7
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen T0bi » 05 Nis 2012, 20:45

alex.f senin yüzünden bu peşpeşe 3. mesajım insanlar salak salak post kasıyorum sanıcak... Halbuki amacım konu görünsün de birileri "aaa bu manga hep konuşuluyor bakiyim nasılmış" diyip başlamaları...
________________________________________________________________________________________

1 tane vendice yetiyordu ortalığı dağıtmaya, xanxusun karşısına 3 vendice çıktı ki yaralı ayrıca... onlar ölücek anlaşışdı o kısmı olayın.

Tsuna ile mukuro son sahnede manyak gözüküyordu. Adamım mukuro yaa. Flanı da sona saklıyorlar, hiç göstermediler savaşını daha. Sadece güçlü onu biliyoruz....
This is Sleeping Forest

*AirGear

Resim

Üye Seviye 7
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen symf_furkan » 06 Nis 2012, 08:21

Merhaba, ben bu mangaya yeni başlayacağım ama internette şu ana kadar baktığım sitelerde 51-351 arası türkçe yok nerde bulabilirim yrdımcı olabilir misiniz? Şimdiden Teşekkürler.

Saygılarımla,
Furkan

Üye Seviye 1

Mesajgönderen alex.f. » 06 Nis 2012, 19:42

türkçe khr! manga aramak, türkiye de lezbiyenliğini itiraf edecek kız aramak gibi bir şey. ingilizce başlamak zorundasın, hem pratik de olur.

T0bi, valla haftalardır okuyamadım ama inan her hafta yazdıklarına bakıyorum. bu aralar biraz yoğunum - tamam lan tamam, havalı görünmeye çalışmıyiciğim, okul sınav cmv fic yazma dönem ödevi ve ne zaman bunların başına geçecem desem dalıp gittiğim, telefonuma yüklediğim fanfictionlar yoğun yapıyor beni. ama gelecek hafta, tam yeni sayının çıkacağı gün free oluyorum, ondan sonra haftalık lexi saçmalıkları kaldığı yerden devam.

al buyur konuyla alakası olmasa da bu mesajı gönderdim ki şizofren gibi görünme. acıdım yav.
Resim

Üye Seviye 2
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen T0bi » 11 Nis 2012, 20:55

HAHAHAAAA HOLY MUCX!!!!!

Süper gidiyor kesinlikle. Vendicelerde arcobaleno çıktı, sırları halen daha muamma, kesinlikle dolu dolu 40 sayfalık açıklama bekliyorum !!!!

Bunlarda Rainbow Curse yan etkisimi !? Paciferlar sönünce böyle birşeye dönüşüyorlar !? Dikkatimi çekti hepsininki sönük taş gibi birşeydi...

Ama birlikte takım olarak çalışmaları çok hoştu. Özellikle mukuronun eldiveni inanılmaz birşey... Kesinlikle op bir silah...
This is Sleeping Forest

*AirGear

Resim

Üye Seviye 7
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen alex.f. » 20 Nis 2012, 10:26

Abooov, ben neler kaçırmışım öyleee T^T mangayı takip etmediğim son bir ay için kendimi lanetliyorum T^T

direk son çıkan bölüm hakkında yazacak olsam da, önceki bölümler hakkında birkaç şey söylemeden geçemeyeceğim.

374. bölümde, hibari'den daha fazla gıcık kapamam demekten vazgeçtim. çünkü adam kararlı, illa kendini nefret ettirecek kendinden. abi senin ne haddine fon a savaşı kaybettirmek lan! hayvan! baya kızdım ama.

376. bölüm ayrı küfür fırtınasıydı zaten. skull un takımını soyduktan sonra, vindice nefretimin soruğa ulaştığının resmîiydi zaten. ama vindice faktörünün devreye girdiğine sevindim, çünkü hikayeyi bambaşka bir yöne sokacaktı - ki soktu zaten.

378. bölümde, nana yı vurmak üzerelerken nefesim kesildi. yani zaten mirai nikki de de yukiteru annesini kaybetti, aynısı Tsunami nin de başına gelse yıkılırdım yav.

379 da, reborn aradaki romantizmin içine ettiğinde çok güldüm. ben pek shoujo taraftarı değilimdir zaten, ama bir çok fangirl ün orada reborn a küfrettiğine eminim. yalnız reborn chrome dan bahsediyorduysa, düşüp bayıliciğim. sevmiyorum chrome u ya. yalnız bu bölümde kalp krizi geçirdim desem isabetlidir. mukuro yaralandı yav. mukuro nasıl yaralanır yav. rokudo mukuro ne zamandan beri yaralanabiliyor ulen? ne zamandan beri böyle bir yeteneği var?

380 in sonunda benim tepki: http://www.youtube.com/watch?v=NKWpGJ4Xhw8 bu sahne için ilk arc'tan beri bekliyorum desem? (tabii daily life arc'ı sayarsak 2. arc oluyor.) fanmade yaoi sevmediğim gibi asla 6927 ye yakınlık duymadım, kastettiğim de o değil zaten. mukuro ya bayılıyorum (goku olmasa nambır van oydu), üstüne 3. arctan beridir sis muhafızı (chrome asla sis muhafızı olmadı sonuçta. o sadece bir köprüydü.), kısacası o kimseyi, kimse de onu istememesine rağmen, mukuro bir vongola arkadaş, ama daha 10 arc geçene kadar kimse kabullenmeyecek o ayrı. özetlenmiş bu sebepten dolayı da, o sahne hakkında bu kadar özet çıktı işte.

381 in özetini görmeden karar vermeyin tabii. uzun zamandır her sayfasına ayrı taptığım ilk bölüm oldu. team verde - team reborn unite! zaten başından beri team verdeciyim, ama reborn takımı da bizimkiler yahu! neyse böylece her sahneye birbirine zıt iki tepki vermekten kurtulmuş oldum. verdeler atak yapınca onlara sevinip rebornlara ağlamak falan baya zordu yani. hoş o bölümler bu kadar heyecanlı değildi. ve bölümlerdir gokuderam ilk kez savaştı T^T tek bir sahne de olsa umut vericiydi yani, amano nun goku yu hiç iplemediğini düşünürsek. umudumu kesmiştim ondan. ama gokudera nın yıllarını verdiği dinamitleri ken in anında halletmesi haksızlık değil mi? hoş kadar çok dinamit tutabiliyordu ki tekniğe gerek kalmamıştı, her yere gider onlar. ve x-stream i x-burner dan daha çok seven biri olarak, x-stream in de upgrade geçirdiğini görmekten çoh mutlu oldum. ve... ımm... muku, sen o şeyleri harbiden bizimkilerin üstünde mi deneyecektin? tırstım yav. ve vindice nin tamamen sağ kaldığını düşününce onlardan daha da tırsmam gerek sanırım. yalnız son sayfada görünen dişi vindice nin tipe bir kalp. sırf tipine öldüm bittim kızın. ve mirai nikki den ikinci kere söz etmiş olacağım ama, bu şeffaf emzik 8. günlük gibi bir şey mi acaba? birden fazla kişide aynı biçimde var ve özelliğini gösteriyor ama tek bir kişiye bağlı ve o kişiden diğerlerine dağıtılıyor. belki sadece emziklerin lanet tipi farklıdır ve 8.ninki de bununla alakalı birşeydir, lanet bulaştırmak falan? öyle ya da böyle, vindice ler zaten lanetlenmişi geçmiş lanetin kendisi olmuş çıkmış, bu yüzden lanetin hepsinde işlediği sonucunu çıkarabiliz belki. belki. (not: o dişi vindice nin tipine kalp demiş miydim?)

veee bölüm 382...

BİLİYORDUM!

bi kere de haksız çıkarın beni lan. ya reborn sen manyak mısın nesin? chrome olmasa olmaz mıydı? yani amano sen de tuhaf bir karısın. flan ı uyandıracağına ayak bağı getirdi. puff. yalnız mukuro, ben chrome u sevmiyorum ama lütfen sen seviyor ol ve onu bırakman onun için falan olmasa bile sev kızı yaa. M.M. den çok daha iyi chrome. neyse, niye saçmalıklarımı bu ikiliye yönelttim ki şimdi.
önceki bölümdeki teorim zaten amano tarzı değildi pek, ama ihtimali yok etmese de biraz düşürdü bu bölüm. sorun, vindice nin "insan olmama" teoremi. hiç mi insan değiller miydi, ki bu benim teorimi haksız çıkarır; ya da lanetten dolayı mı böyle oldular - ki bu teorimi biraz olsun desteklerdi. ama amano dan şaşılmayacak şekilde "ben bilmem patronum bilir" tavrı, her zamanki gibi gıcıklığını gösterdi.
ve chrome hakkında, gelmesi salaklık olmuş ama gelmişse de hoşgelmiş. onun performansı hakkında umutlarım var (ne? hayır, kim demiş 96'nın antisi olduğumu? sadece o zayıf kız tavırları gıcığıma gidiyor, lal nerde o nerde. iki dakkada düşüyor yahu. ama M.M.e hep gıcık gitmiş olsam da, antisi olmamın asıl sebebi chrome iken, nasıl anti-96 yım diyebilirim ki?), ki büyük ihtimalle organları yerine kendi illüzyonunu kullanıyor şu an, tabii pek güçlü olmadığı için accık zorlanıyor olmalı ki bu yorgunluğunu açıklar. yani mantıklı olalım, benim kadar süper-güçlü harika biri bile karaciğersiz çıkamaz dışarı, yaşam bilimi kanunları. reborn un da organ illüzyonunu sağlayacak başka birini tanımadığını düşünerekten, tek mantıklı açıklama bu.
Resim

Üye Seviye 2
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen alex.f. » 04 May 2012, 08:01

evet. bu işler rayına mı oturuyor yoksaiyice çocuk programına mı dönüyor karar veremedim. bence ikisi birden.

yalnız akira yı takdir etmek gerek, sağolsun bu sefer tsuna nın teorisini doğru çıkarmayıp başka bir sebep bulmayı akıl etti. teşekkür ediyoruz.

bu bölümde 6996 doruktaydı ama beklemediğim bir şey değildi. yani mukuro yararı kesildi diye chrome u fırlatıp atacak bir tip değil, ne kadar kötü imajına bürünmeye çalışırsa çalışsın. zaten mukuro kötü biri değil ki, sadece mafyaya düşman ve bunun için haklı sebepleri var. onun dışında minnet bilir, arkadaşlarına da değer verir falan filan işte. neyse.

ama akira, yapmasına gıcık olduğum bir şeyi GENE yaptı. "kız bir şey yapana kadar 3 dakka bekleyek" ne ulen? KHR! dünyasında yaşamak ne ballıymış, kritik bir durum çıkınca düşman "bırakalım da yavrucaklar olayı çözsün, biz sonra da saldırırız" moduna giriyor. gıcık vazıyet.

neyse bu kadar. ara bölüm gibi bir şeydi zaten bu bölüm, açıklama dolu. pek de umrumda değildi açıkçası, bodoslama dalmalarını tercih ederdim. of akira of.
Resim

Üye Seviye 2
Kullanıcı avatarı

Önceki

Dön Manga Genel Sohbet

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Kimler çevrimiçi

Toplam 0 kullanıcı çevrimiçi :: 0 kayıtlı, 0 gizli ve 0 misafir (son 30 dakika öncesinden itibaren aktif olan kullanıcılar temel alınır)
Bugüne kadar en çok 179 kişi 21 Eyl 2011, 11:33 tarihinde çevrimiçi oldu

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir