Abooov, ben neler kaçırmışım öyleee T^T mangayı takip etmediğim son bir ay için kendimi lanetliyorum T^T
direk son çıkan bölüm hakkında yazacak olsam da, önceki bölümler hakkında birkaç şey söylemeden geçemeyeceğim.
374. bölümde, hibari'den daha fazla gıcık kapamam demekten vazgeçtim. çünkü adam kararlı, illa kendini nefret ettirecek kendinden. abi senin ne haddine fon a savaşı kaybettirmek lan! hayvan! baya kızdım ama.
376. bölüm ayrı küfür fırtınasıydı zaten. skull un takımını soyduktan sonra, vindice nefretimin soruğa ulaştığının resmîiydi zaten. ama vindice faktörünün devreye girdiğine sevindim, çünkü hikayeyi bambaşka bir yöne sokacaktı - ki soktu zaten.
378. bölümde, nana yı vurmak üzerelerken nefesim kesildi. yani zaten mirai nikki de de yukiteru annesini kaybetti, aynısı Tsunami nin de başına gelse yıkılırdım yav.
379 da, reborn aradaki romantizmin içine ettiğinde çok güldüm. ben pek shoujo taraftarı değilimdir zaten, ama bir çok fangirl ün orada reborn a küfrettiğine eminim. yalnız reborn chrome dan bahsediyorduysa, düşüp bayıliciğim. sevmiyorum chrome u ya. yalnız bu bölümde kalp krizi geçirdim desem isabetlidir. mukuro yaralandı yav. mukuro nasıl yaralanır yav. rokudo mukuro ne zamandan beri yaralanabiliyor ulen? ne zamandan beri böyle bir yeteneği var?
380 in sonunda benim tepki:
http://www.youtube.com/watch?v=NKWpGJ4Xhw8 bu sahne için ilk arc'tan beri bekliyorum desem? (tabii daily life arc'ı sayarsak 2. arc oluyor.) fanmade yaoi sevmediğim gibi asla 6927 ye yakınlık duymadım, kastettiğim de o değil zaten. mukuro ya bayılıyorum (goku olmasa nambır van oydu), üstüne 3. arctan beridir sis muhafızı (chrome asla sis muhafızı olmadı sonuçta. o sadece bir köprüydü.), kısacası o kimseyi, kimse de onu istememesine rağmen, mukuro bir vongola arkadaş, ama daha 10 arc geçene kadar kimse kabullenmeyecek o ayrı. özetlenmiş bu sebepten dolayı da, o sahne hakkında bu kadar özet çıktı işte.
381 in özetini görmeden karar vermeyin tabii. uzun zamandır her sayfasına ayrı taptığım ilk bölüm oldu. team verde - team reborn unite! zaten başından beri team verdeciyim, ama reborn takımı da bizimkiler yahu! neyse böylece her sahneye birbirine zıt iki tepki vermekten kurtulmuş oldum. verdeler atak yapınca onlara sevinip rebornlara ağlamak falan baya zordu yani. hoş o bölümler bu kadar heyecanlı değildi. ve bölümlerdir gokuderam ilk kez savaştı T^T tek bir sahne de olsa umut vericiydi yani, amano nun goku yu hiç iplemediğini düşünürsek. umudumu kesmiştim ondan. ama gokudera nın yıllarını verdiği dinamitleri ken in anında halletmesi haksızlık değil mi? hoş kadar çok dinamit tutabiliyordu ki tekniğe gerek kalmamıştı, her yere gider onlar. ve x-stream i x-burner dan daha çok seven biri olarak, x-stream in de upgrade geçirdiğini görmekten çoh mutlu oldum. ve... ımm... muku, sen o şeyleri harbiden bizimkilerin üstünde mi deneyecektin? tırstım yav. ve vindice nin tamamen sağ kaldığını düşününce onlardan daha da tırsmam gerek sanırım. yalnız son sayfada görünen dişi vindice nin tipe bir kalp. sırf tipine öldüm bittim kızın. ve mirai nikki den ikinci kere söz etmiş olacağım ama, bu şeffaf emzik 8. günlük gibi bir şey mi acaba? birden fazla kişide aynı biçimde var ve özelliğini gösteriyor ama tek bir kişiye bağlı ve o kişiden diğerlerine dağıtılıyor. belki sadece emziklerin lanet tipi farklıdır ve 8.ninki de bununla alakalı birşeydir, lanet bulaştırmak falan? öyle ya da böyle, vindice ler zaten lanetlenmişi geçmiş lanetin kendisi olmuş çıkmış, bu yüzden lanetin hepsinde işlediği sonucunu çıkarabiliz belki. belki. (not: o dişi vindice nin tipine kalp demiş miydim?)
veee bölüm 382...
BİLİYORDUM!
bi kere de haksız çıkarın beni lan. ya reborn sen manyak mısın nesin? chrome olmasa olmaz mıydı? yani amano sen de tuhaf bir karısın. flan ı uyandıracağına ayak bağı getirdi. puff. yalnız mukuro, ben chrome u sevmiyorum ama lütfen sen seviyor ol ve onu bırakman onun için falan olmasa bile sev kızı yaa. M.M. den çok daha iyi chrome. neyse, niye saçmalıklarımı bu ikiliye yönelttim ki şimdi.
önceki bölümdeki teorim zaten amano tarzı değildi pek, ama ihtimali yok etmese de biraz düşürdü bu bölüm. sorun, vindice nin "insan olmama" teoremi. hiç mi insan değiller miydi, ki bu benim teorimi haksız çıkarır; ya da lanetten dolayı mı böyle oldular - ki bu teorimi biraz olsun desteklerdi. ama amano dan şaşılmayacak şekilde "ben bilmem patronum bilir" tavrı, her zamanki gibi gıcıklığını gösterdi.
ve chrome hakkında, gelmesi salaklık olmuş ama gelmişse de hoşgelmiş. onun performansı hakkında umutlarım var (ne? hayır, kim demiş 96'nın antisi olduğumu? sadece o zayıf kız tavırları gıcığıma gidiyor, lal nerde o nerde. iki dakkada düşüyor yahu. ama M.M.e hep gıcık gitmiş olsam da, antisi olmamın asıl sebebi chrome iken, nasıl anti-96 yım diyebilirim ki?), ki büyük ihtimalle organları yerine kendi illüzyonunu kullanıyor şu an, tabii pek güçlü olmadığı için accık zorlanıyor olmalı ki bu yorgunluğunu açıklar. yani mantıklı olalım, benim kadar süper-güçlü harika biri bile karaciğersiz çıkamaz dışarı, yaşam bilimi kanunları. reborn un da organ illüzyonunu sağlayacak başka birini tanımadığını düşünerekten, tek mantıklı açıklama bu.