Herkese iyi yasaklar...

Sennin-sama yazdı:Doğalgaz dönemimndeyiz ve odun kömür dağıtılıyor :O

takashi yazdı:1. Sansüre her şekilde karşıyım.
2. Anonymous denen gruba da karşıyım.
Eğer sansürcülere karşılık vermek için, devlet dairelerinin sitelerini hackleyeceksen eyvallah, ona kimse bir şey deme; ama kalkıpta ''bizim kimliğimiz yok, herkesin yanındayız'' diye şeyler söyleyen elin oğluyla iş birliği yaparsan olmaz. Ne yapacaksan kendin yap. Ayrıca, Anonymous dene gruptan kaç tane Hacker göz altına alındı dünya çapında. Bazı arkadaşlar Ayyıldız Tim'i kötülemeye çalışmış; ancak onlar internette pek gezinmemiş anlaşılan. Gezinselerdi, dünya basınında onlaral ilgili çıkmış haberleri görürlerdi. Eğer ki kendi sitelerimize kendi içimizde hackerlar saldırmış olsaydı Ayyıldız Tim'in de bir şey yapacağını sanmıyorum, asıl sorun ''yabancıların'' bu işe karışması. Kalkıpta ''bizim kimliğimiz yok, biz bilmemneyiz'' demekle olmaz bu iş. Herkes kendi işine baksın.
Kaldı ki, bir çok sitenin banlanmasına gerek bile kalmadı. Banlandı mı acaba diye giren çok MERAKLI vatandaşlarımız yüzünden siteler kilitlendi, yani Anonymous'un bir halt yediği falan yok. Burada gelipte başkasının YARDAKÇILIĞINI yapmasın kimse.
Ddos yapılmasının amacını kavrayamadan konuşuyorsunuz.Burdaki olayın amacı , sansürcülere kendi yaptıklarını yedirmektir.Yani milletin siteye erişim hakkını elinden alıyorsanız bizde sizinkini alırız hesabı.Ayrıca Anonymous'un bu işte sadece aracı olduklarını unutmayalım çünkü dötü yemeyen TİB Yabancı ülkelerden gelen ip girişlerini kapamıştı.Saldırının çoğunluğu Türkiyedeki Türk'ler tarafından gerçekleştirildi.
TİB'i denerken dikkat ettinmi bilmiyorum her girişinde server'ın değiştiğini ? Kaç yüz tane server değiştiklerini ve buna rağmen top olduklarını.Ki kitlenmesi bir yana bu saldırının asıl gayesi vuku buldu zaten.Amaç tüm Türkiye ve Dünya basınına sansüre karşı internet kullanıcılarının nasıl tepki vereceğini göstermekti.Ve Türkiye ayağı başarılıda oldu.Bilmiyorsanızda söyleyeyim bu Anonymous'un ilk sansüre karşı olan eylemi değil.Türkiye dışındaki sansür uygulanan ülkelerde yapılan bu tarz eylemlerin öncüleri olmuşlardır.

nameless one yazdı:@Arthas:
Herşey güzel, hoş...ama ben senin yazdığın şu mesajda gerçekte tek başına anlamı olan bütün bu paragrafların diğer yandan birbirleri arasında yarattıkları anlam ve anlatım kopukluğundan ötürü açıkçası anlatmak istediğini pek anlayamadım.
Tek bildiğim yazdıklarının aslında en sonda 'Özetle' yazdığın kısımda yazdıklarınla bağlantısı olmadığı...
Konu hakkında diğerlerinin yararlanabileceği nitelikte bilgin var ama...üstü kapalı bir şekilde kitabına uygunca forumdaki diğerlerinin düşüncelerini eleştirmeye bu derece kafa yorarsan, yazdıklarının uzadıkça anlaşılmaz bir hale gelişi de kaçınılmaz olur.
Yazdıklarının eleştirilecek bir yanı yok ama biraz daha anlaşılır bir yazı için sadece yazacağına odaklan

simsaniac yazdı:@Mod falan değilim ama;
aslında şu konuda silinmesi gereken birkaç mesaj var sanki. -_-

Dön Güncel Haberler ve Önemli Günler
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir