• Toplam 0 kullanıcı çevrimiçi :: 0 kayıtlı, 0 gizli ve 0 misafir (son 30 dakika öncesinden itibaren aktif olan kullanıcılar temel alınır)
  • Bugüne kadar en çok 179 kişi 21 Eyl 2011, 11:33 tarihinde çevrimiçi oldu
  • Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir
Bannerı Kapat

En Son Hangi Anime(leri) İzlediniz?

Re: En Son Hangi Anime(leri) İzlediniz?

Mesajgönderen ronin » 29 Oca 2012, 14:30

@lordfire: K-On'a başlamayı pek düşünmüyordum aslında ama neymiş o "himitsu" çok merak ettim *149 Eğer sen beğenirsen belki listemdeki animeleri bitirince izleyebilirim. Müziklerinin güzel olduğunu duymuştum :D

@Mehtap:
İçeriği Görmek İçin Tıklayınız
Resim
İmza için çok teşekkürler Justyce

Üye Seviye 14
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen mehtappp » 29 Oca 2012, 23:33

ronin yazdı:@Mehtap:

@Emine;
Resim

"İzin verdiğim kadar bilebilirsin beni, gerisi sadece zannettiklerindir."

Üye Seviye 9
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen ronin » 30 Oca 2012, 20:31

@Mehtap: Kesinlikle öyle, Hakouki unutulmazlar listesinde benim için de :D Herşeye rağmen çok zevk almıştım izlerken..

Shiki nasıl gidiyor bu sırada? :D
Resim

Üye Seviye 14
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen lordfire » 30 Oca 2012, 20:43

D.Gray Man çok güzel seridir ronin-chan *117
tek sorunu yarısından fazlası filler ama çok sıkmıyor filler bölümlerde. *149
Yinede eğer bir bölümün sıkıcı olduğunu düşünüyorsan % 90 filler bölümdür.
aslında başka bir sorunu daha var o da yarım kalıyor olması *140
Tavsiyem anime bittikten sonra mangaya baştan başlayıp güncele kadar gelmen. (arada türkçesi eksik olan bölümler var onları atlarsan sorun olacağını zannetmiyorum.)

Üye Seviye 16
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen mehtappp » 30 Oca 2012, 23:21

ronin yazdı:@Mehtap: Kesinlikle öyle, Hakouki unutulmazlar listesinde benim için de :D Herşeye rağmen çok zevk almıştım izlerken..

Ne kadar çok seri takip ediyorsun öyle. *173 ben güncel olarak sadece "Beelzebub" u takip ediyorum. Shiki'ye gelince;

D.gray-man'i bende izlemek istiyorum ama yarım kaldığını okumuştum bir yorumda. Öyle mi?
En son mehtappp tarafından 31 Oca 2012, 02:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim

Üye Seviye 9
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen lordfire » 30 Oca 2012, 23:53

bir önceki yorumda da yazdığım gibi öyle :D malesef mangakanın hasta olması sebebiyle manga aylık olarak çıkmaya başladı. Yani animenin sağlıklı bir şekilde ilerlemesine imkan yok. Sanırım manga bitince yada tekrar haftalık olarak çıkmaya başlayınca animeye devam ederler

Üye Seviye 16
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen mehtappp » 31 Oca 2012, 00:02

lordfire yazdı:bir önceki yorumda da yazdığım gibi öyle :D malesef mangakanın hasta olması sebebiyle manga aylık olarak çıkmaya başladı. Yani animenin sağlıklı bir şekilde ilerlemesine imkan yok. Sanırım manga bitince yada tekrar haftalık olarak çıkmaya başlayınca animeye devam ederler

Hım. Peki kaldığı yere bakarsan başlamalı mıyım yoksa tamamlandığında mı izlemeliyim? Bir de bu "filler" dediğiniz ne oluyor?
Resim

Üye Seviye 9
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen lordfire » 31 Oca 2012, 00:07

filler mangada olmayıpta mangaya biraz zaman kazandırmak için animede çıkan bölümler (özellikle Naruto ve Bleach hayranları çok çekti bu dertten :D)

Bence başla anime bitince mangadan devam et. Zaten animede de iyi kötü bir sezon finali havası vermişler. Yani aksiyonun ortasında kesilmiyor. Ve ciddiyim heyecandan titrediğim bir sahne vardı animede. Yeri geldiğinde o kadar heyecanlı yeri geldiğinde kahkahalar attıracak kadar komik. kesinlikle izlenmesi gereken bir seri. Zaten animeye devam etmelerini beklersen kim bilir kaç yıl beklersin *149

Üye Seviye 16
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen mehtappp » 31 Oca 2012, 00:11

lordfire yazdı:filler mangada olmayıpta mangaya biraz zaman kazandırmak için animede çıkan bölümler (özellikle Naruto ve Bleach hayranları çok çekti bu dertten :D)

Bence başla anime bitince mangadan devam et. Zaten animede de iyi kötü bir sezon finali havası vermişler. Yani aksiyonun ortasında kesilmiyor. Ve ciddiyim heyecandan titrediğim bir sahne vardı animede. Yeri geldiğinde o kadar heyecanlı yeri geldiğinde kahkahalar attıracak kadar komik. kesinlikle izlenmesi gereken bir seri. Zaten animeye devam etmelerini beklersen kim bilir kaç yıl beklersin *149

Açıklama için teşekkürler. İyi kötü bir finalinin olması iyi. Listeme ekliyorum. Manga okumadığım için devamını okuyan birinden öğrenirim artık. *149
Resim

Üye Seviye 9
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen lordfire » 31 Oca 2012, 00:14

devamıda çok güzel :D tavsiye ederim
hem manga okumak bazen anime izlemekten daha zevkli geliyor. Karakterlerin sesleri olmadığından kendini karakterlerin yerine daha kolay koyabiliyorsun sanırım :D
EDIT: Birde mehtappp-san Anime önerileriniz başlığında bana biraz anime önerirmisin. Gece gece anime krizim tuttu. Yarın sabah 9 da da sınav var *174

Üye Seviye 16
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen lordfire » 01 Şub 2012, 14:27

Dayanamadım Toradora'yı baştan izledim
İlk izlediğimde olduğu kadar olmasada harikaydı *177
Itazura ya devam *117

Üye Seviye 16
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen ronin » 04 Şub 2012, 01:43

mehtappp yazdı:
ronin yazdı:@Mehtap: Kesinlikle öyle, Hakouki unutulmazlar listesinde benim için de :D Herşeye rağmen çok zevk almıştım izlerken..

Ne kadar çok seri takip ediyorsun öyle. *173 ben güncel olarak sadece "Beelzebub" u takip ediyorum. Shiki'ye gelince;

D.gray-man'i bende izlemek istiyorum ama yarım kaldığını okumuştum bir yorumda. Öyle mi?

Aslında takip ettiğim başka seriler de vardı fakat zaman sorunu nedeniyle ertelemek zorunda kaldım, ne yazıkki şu anda izlemekte olduklarımın da bir kısmından vazgeçmem gerekecek *176 ama gerçekten güncel takibi, bir sonraki bölüm için heyecanla beklemeyi seviyordum :( Shiki'yle ilgili de aynı duyguları paylaşıyoruz sanırım :D Bir de

@lordfire: D. Gray Man beni biraz hayalkırıklığına uğrattı maalesef. Yine de izlemeye devam edeceğim. Bırakmayı hiç düşünmedim *117
Resim

Üye Seviye 14
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen mehtappp » 04 Şub 2012, 23:39

ronin yazdı:Aslında takip ettiğim başka seriler de vardı fakat zaman sorunu nedeniyle ertelemek zorunda kaldım, ne yazıkki şu anda izlemekte olduklarımın da bir kısmından vazgeçmem gerekecek *176 ama gerçekten güncel takibi, bir sonraki bölüm için heyecanla beklemeyi seviyordum :( Shiki'yle ilgili de aynı duyguları paylaşıyoruz sanırım :D Bir de

Shiki'yi bitirdim.Genel olarak sürükleyiciydi.Ancak;

Bu tavsiye için de teşekkürler Emine. Şu SOPA yüzünden anime izleme keyfimiz kaçtı. *140
Resim

Üye Seviye 9
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen Natsumi » 04 Şub 2012, 23:50

Mirai Nikki 15.bölümü izledim. Her zaman ki gibi çok iyidi.
Açılış ve kapanış şarkıları değişmiş. ikinci açılış şarkısı gerçekten çok iyi. Tam benlik. :D Bütün gün ''dead end'' diye bağırıyorum evde. Neyse ikinci kapanış şarkısının başı çok hoşuma gitti. İzlerken Yuno Gasai'nin geçmişini merak etmeden duramıyor insan.
Ve ben bu bölümde Yuno Gasai'yi daha bir sevdim. Yuki Yuno olmasaydı napardı acaba?
Çok heyecanlı yerde bitti. 16.bölümün altyazısı çıksada izlesem. Bu bölümde Minene olacağı için iple çekiyorum.

Gintama 138. bölümü izledim. Şaka maka 138. bölüm ya. O_O İlk kez bu kadar ilerledim bir animede. Son bir kaç bölümdür biraz soğumaya başlamıştım animeden. Ama 138. bölümde gülmekten karnıma ağrılar girdi. Gin-san sonunda yine yaptı yapacağını. :D Yine hüzünlendim. Keşke böyle bir arkadaş çevrem olsaydı. :D

@mehtap
Resim

Üye Seviye 6
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen lordfire » 05 Şub 2012, 23:40

@ronin-chan kaçıncı bölüme kadar izledin?
İlk bölümleri tam hatırlamıyorum ama biraz sıkıcıydılar sanırım. Özellikle Kanda ile Allen'in birlikte ilk göreve çıktıkları arc. Ancak uyarayım Allen ile Kanda'nın beraber göreve çıktıkları diğer bütün arclar filler.
Ayrıca Allen'in Lavi adlı kişiyle ilk tanıştığı bölümden sonra vampir efsanesinin olduğu köye kadar (bazı bölümlerden birkaç sahne hariç) filler. Komurin bilmem kaçı bölümlerin sadce ilki filler değil sanırım. Lulubell'li bölümlerin hemen hepsi yine filler. Ama yinede bu seriye o kadar fillerin değeceğini düşünüyorum.

Üye Seviye 16
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen ronin » 07 Şub 2012, 00:15

@Mehtap:

@lordfire: 39-40'lardayım. Dediğin gibi çok fazla filler var ve gerçekten filler oldukları hissediliyor. Konunun fazlaca dağılması da ister istemez ilgimi azaltıyor. Ama hala devamını görmek de istiyorum :)
Resim

Üye Seviye 14
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen lordfire » 09 Şub 2012, 14:15

ronin-chan yanlış hatırlamıyorsam 50-60 larda inanılmaz heyecanlı bir sahne var. İzledğim büütün animelerden heyecanlı sahnelerin sıralamasını yapsak ilk 5 e rahatlıkla girecek bir sahneydi

Üye Seviye 16
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen ronin » 11 Şub 2012, 17:59

lordfire yazdı:ronin-chan yanlış hatırlamıyorsam 50-60 larda inanılmaz heyecanlı bir sahne var. İzledğim büütün animelerden heyecanlı sahnelerin sıralamasını yapsak ilk 5 e rahatlıkla girecek bir sahneydi

Bu aralar pek ilerleyemedim D. Gray Man'de ama merakla bekliyorum o zaman bahsettiğin sahneyi *117 Gerçekten ben de bazı sahnelerin güzel kurgulanmış olduğunu düşünüyorum, hala devam etmek istememin en önemli sebeplerinden biri de bu; Bleach gibi bana bütün fillerların acısını unutturacak hiç olmazsa o tek bir anı kaçırmamak :D
Resim

Üye Seviye 14
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen lordfire » 11 Şub 2012, 22:46

56. bölümdeymiş sanırım :D.
Ama dediğim gibi çok fazla filler bölüm var. Bu yüzden animeyi bitirdikten sonra mangayı baştan itibaren okumanı tavsiye ederim ronin-chan

Üye Seviye 16
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen lordfire » 17 Şub 2012, 18:25

K-ON! (ilk sezon) bitti. Çok komik ve eğlenceli bir animeydi. Elektro gitar öğrenmeye heves ettim bakalım ne olucak :D

Üye Seviye 16
Kullanıcı avatarı

ÖncekiSonraki

Dön Anime Genel Sohbet

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Kimler çevrimiçi

Toplam 0 kullanıcı çevrimiçi :: 0 kayıtlı, 0 gizli ve 0 misafir (son 30 dakika öncesinden itibaren aktif olan kullanıcılar temel alınır)
Bugüne kadar en çok 179 kişi 21 Eyl 2011, 11:33 tarihinde çevrimiçi oldu

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir