Eğer sen beğenirsen belki listemdeki animeleri bitirince izleyebilirim. Müziklerinin güzel olduğunu duymuştum @Mehtap:
İçeriği Görmek İçin Tıklayınız
Gerçekten de Chizuru'ya dair aklıma gelen ilk şey çay servisi benim de. Oni olarak savaşma yeteneği olmasa bile (ki o kısa kılıcı 2 sezon boyunca neden belinde taşıdıysa artık boşuboşuna) sonuçta yaraları çok çabuk kapanıyordu ve kanı rasetsular için faydalıydı, bu konuda en azından bir hayrı dokunsaydı ama o bile neredeyse artık son çare olarak en kötü durumda kullanıldı. Böyle bir animede görmeyi beklediğimiz fedakar ve güçlü bayan kahraman imajıyla örtüşmediği için sanırım, Chizuru son birkaç bölüme kadar fazlalık hissi vermişti izlerken :( Hijikata'yı herkes ona emanet etmesine ve yalnız bırakmayacağına söz vermesine rağmen, tehlikeli diye kalmasını söylediğinde hemen kabul edip onun peşinden gitmemesi artık son damla olmuştu benim için. Hiç birşey için mücadele etmiyordu :( Nihayet son birkaç bölümde küçük de olsa bir irade gösterdi de birazcık da olsa varlığını hissettik. (Ana karakterlerden biri olmasına rağmen
)
Sannan ve Heisuke'nin son anları da dediğin gibi çok etkileyici ve duygusaldı. Fakat doğrusu Sannan'ın ne yapmaya çalıştığını, ne düşündüğünü de anlamak mümkün değil. Harada'nın hayatı pahasına yok etmeye çalıştığı rasetsu birliğinin tekrar daha güçlü bir şekilde doğmasına yardımcı ol, sonrada tam yoksa Sannan hain midir acaba diye düşünürken asalet ve vefa timsali bir Shinsengumi mensubu olarak Hijikata'nın tarafında hepsini tekrar yok etmek için savaş ve hayatını kaybet... Açıkçası Heisuke'nin gerçekten kahramanca yaşayıp, savaşıp, öldüğünü hissederken aynı duyguları maalesef hala Sannan'a karşı hissedemiyorum :(
Kesinlikle neden daha mantıklı ve tatmin edici bir şekilde tamamlanmamışki bu seri.. Hem fantastik hem romantik hem epik... vs olsun derken herbiri biraz eksik kaldı diye düşünüyorum. Hikayenin toparlanabilmesi için 20 küsür bölüm yeterli değildi belki de...Gerçekten çok çok daha güzel olabilirdi.
Müzikleri ben de çok seviyorum, hala daha dinliyorum
Kesinlikle çok güzeller. Birde ben sadece Okita'nınkini değil bütün karakterlerin seslerini karakterlere çok yakıştırmıştım. Aslında pek çok açıdan çok kaliteli olmasına rağmen yine de izleyip bitirdiğinde insanda hikayeye dair bir tatminsizlik oluşuyor ister istemez bu seride :(
)Sannan ve Heisuke'nin son anları da dediğin gibi çok etkileyici ve duygusaldı. Fakat doğrusu Sannan'ın ne yapmaya çalıştığını, ne düşündüğünü de anlamak mümkün değil. Harada'nın hayatı pahasına yok etmeye çalıştığı rasetsu birliğinin tekrar daha güçlü bir şekilde doğmasına yardımcı ol, sonrada tam yoksa Sannan hain midir acaba diye düşünürken asalet ve vefa timsali bir Shinsengumi mensubu olarak Hijikata'nın tarafında hepsini tekrar yok etmek için savaş ve hayatını kaybet... Açıkçası Heisuke'nin gerçekten kahramanca yaşayıp, savaşıp, öldüğünü hissederken aynı duyguları maalesef hala Sannan'a karşı hissedemiyorum :(
Kesinlikle neden daha mantıklı ve tatmin edici bir şekilde tamamlanmamışki bu seri.. Hem fantastik hem romantik hem epik... vs olsun derken herbiri biraz eksik kaldı diye düşünüyorum. Hikayenin toparlanabilmesi için 20 küsür bölüm yeterli değildi belki de...Gerçekten çok çok daha güzel olabilirdi.
Müzikleri ben de çok seviyorum, hala daha dinliyorum

Söylediklerine aynen katılıyorum. Sannan-san'nın hain olduğu düşüncesi bende netleşmişti ölene kadar. Özellikle şehirde insanların kanlarını emmesiyle... Ama ölüm sahnesinde şaşırtmayı başardılar. 

ben güncel olarak sadece "Beelzebub" u takip ediyorum. Shiki'ye gelince;

ama gerçekten güncel takibi, bir sonraki bölüm için heyecanla beklemeyi seviyordum :( Shiki'yle ilgili de aynı duyguları paylaşıyoruz sanırım