MaTTo yazdı:@Afflatum: Aksine aynı fiyatta.
(Henüz yayıncıların cahillik dönemi ucuzken hepsini almak lazım bi tutuldu mu işte o zaman yandık)
bahsetmek istediğim one piece birazcık uzuuun bir seri olduğundan hepsini almak biraz acıtır

MaTTo yazdı:@Afflatum: Aksine aynı fiyatta.
(Henüz yayıncıların cahillik dönemi ucuzken hepsini almak lazım bi tutuldu mu işte o zaman yandık)

MaTTo yazdı:Arkadaşlar (nerdeyse)bütün D&R'larda ve İstanbul'daki bir manga dükkanında satışta.Hatta One Piece 1.bölüm, Naruto 1.bölüm'de vardı.
Adımlar güzel ama biraz geç ve yavaş.
"Hüseyin Can Erkin
1968 yılında Çorum'da doğdu. 1991'de Ankara Üniversitesi, D.T.C. Fakültesi, Japon Dili ve Edebiyatı Anabilim Dah'ndan mezun olduktan sonra 1992-1996 yıllan arasında Japonya Eğitim Bakanlığı (Mombusho) bursu ile Hokkai-do Üniversitesi'nde Japon Tarihi alanında yüksek lisans çalışması yaptı. Doktorasını 2001'de Ankara Üniversitesi'nde, Japon Dili ve Edebiyatı alanında tamamladı. Mayıs 1999 - Mart 2000 arasında Japon Vakfı'nın (The Japan Foundation) fellowship programından yararlanarak Tokyo Üniversitesi'nde, Haziran-Eylül 2002 arasında Rikkyo Üniversitesi'nde (Tokyo) konuk araştırmacı olarak bulundu. Japon Tarihi ve Tarihte Türkiye-Japonya İlişkileri ve Japon Edebiyatı konularında çok sayıda makalesi yayınlanmıştır. Yrd. Doç. olarak görev yaptığı Ankara Üniversitesi, D.T.C. Fakültesi'nde lisans ve yüksek lisans düzeylerinde, Japonca, Çağdaş ve Klasik Japon Edebiyatı, Japon Tarihi, Japonya'da Çağdaşlaşma, Japonca-Türkçe çeviri gibi konularda dersler vermektedir."

O şekilde hiç düşünmemiştim.Ama süper bir noktaya parmak basmışsın

DESTROYA yazdı:En son 7 ve 8 çıktı şu sıra D&R larda var.
ne ara çıktı daha ayın 12-13'ü gibi bakmıştım 7 vardı hala
neyse daha iyi D&R'a gitmek farz oldu bak şimdi
teşekkürler bilgi için 

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir