borkenek yazdı:Contest: Guess the shinigamis vs fullbringers match-ups, gogogo
Ichigo vs Ginjo (Çok düşündüm, bence ikisi eşleşecekler.)
Kenpachi vs Tsukishima: Tsuki /artik Kenpachi onu ormanda mı bulur, nasıl kıvırır bilemedim/ Kenpachi'nin geçmişini değiştirir, kendini arkadaş olarak gösterir. Kenpachi 'Pampiş gel bi kapışalım madem' der. /cast Urre Urre Slashes, *tsukishima dies* /say Benim böyle arkadaşım olaydı 50 kere öldürürdüm la şimdiye kadar /or/ Tsch.
Byakuya vs Saatli Amca: Bu amca naapıyordu, çok hatırlamıyorum. Byakuya tek atar. Yoksa 1 milyon atar mı demeliydim..
Hitsugay vs Gameboy: Hitsugay 'Olm eşşek kadar adam oldun, haala gameboyla mı oynuyorsun?' der, trollolol. Şarjı biter.
Rukia vs Rurika: Hayatta kalacak tek mini-fullbringer. Kubo 'Dişi karakterleri öldürmeye içim elvermiyor' dedi. Rurika da 'Ben Ichigo'nun güçlerini istemiyordum ki, blabla' da dedi.. Yaşar bu.
Renji vs Dirty Boots: Renji swordsmanship ile alır. Dirty Boots baya tırt zaten. Dişi karakterlerine kıyamayan Kubo bu ablayı istisna tutar. Güzel çizmemiş, FB ini düşünmemiş.. Ölür bu.
Ikkaku vs /roll layan velet: Sahi, nerde o çocuk? Olur da gelirse Ikkaku'nun Shikai si kırılır (kesin.) Bankai sinin zincirleri kopar. Ikkaku'ya kafa atarken /roll 3 gelir, ölür.
Artık Isshin ve Urahara, Ichigo'ya yardım mı ederler, 'Çocuklar da ne büyüdü yav.' diyerekten muhabbet mi çevirirler, bilemedim.
Herkes mutlu..

playhunter43 yazdı:463İçeriği Görmek İçin Tıklayınız

BaTToSaY yazdı:playhunter43 yazdı:463İçeriği Görmek İçin Tıklayınızİçeriği Görmek İçin Tıklayınız

TiteKubo yazdı:BaTToSaY yazdı:playhunter43 yazdı:463İçeriği Görmek İçin Tıklayınızİçeriği Görmek İçin Tıklayınızİçeriği Görmek İçin Tıklayınız

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir