kubonun twitter'inin okuyorum şuan anladığım kadarıyla
son arc başlamış bu bölüm dahil 4 bölümde bişey olacakmış arada SoulSociety geçiyor ama herşey planlandığı gibi gidiyomuş . bu arada animeyle ilgili Sonraki haftaya kaymadan bu bölümü bitirdik denk geldi diyo lan zaten yarısı eski bölümdü forumda açtırtma ağzımı kubo beeyy !!

ama sonraki bölüm heyecanlı olacak diyo yani 14 şubat salı ve sevgililer günü rukia-chan gelecek adam bunu mu planladı fanservis mi yapmaya uğraşıyo anlamadım ..
edit: adamcağız ruyasında istiridye görmüş sonra ekstra 12423 kez istiridyeli mesajdan sonra bu sularda patlayana kadar istiridye yemiş allahım bu adam çok tuhaf

-----
bide manganın bu sayısı iğrençti adam gocaman gocaman final arc yazdı en baştan moral 0 zaten . İki tane Hanatarou kılıklı velet bi kötü adam gölgesi üç beş hollow bla bla ...
final arc böyle mi başlar ?? Ayrıca maşşallah ichigo kahramanlık kompleksinden hiçbişey kaybetmemiş artist sırıtmalar falan bide kubo huyu batasıca yine koca koca çizmiş sayıda konuşma yok !! bide utanmadan bu hafta 22 sayfa yaptık diyo . 2 hafta bekledik abidik gubidik işler . iki hafta 3 sayfayı renklendirmekle mi uğraştın laaan çok doldum çok sinirlendim bu adam öldürecek beni/bizi