• Toplam 2 kullanıcı çevrimiçi :: 0 kayıtlı, 0 gizli ve 2 misafir (son 30 dakika öncesinden itibaren aktif olan kullanıcılar temel alınır)
  • Bugüne kadar en çok 179 kişi 21 Eyl 2011, 11:33 tarihinde çevrimiçi oldu
  • Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir
Bannerı Kapat

Bleach Manga Tartışma Başlığı

Re: Bleach Manga Tartışma Başlığı

Mesajgönderen kormi » 29 Haz 2011, 21:23

İsshin nin kılıcına dikkat ettiniz mi? Sanki diğer FB elemanlarının kılıcı gibi yani isshinde ichigo gibi FB olayını öğrenmiş olabilir belki de daha önceden öğrenmiştir.
Ayrıca manganın son kısmındaki final karşılaşması denilen evde sanki bir çok sırrı ortaya çıkaracak türden.Gelecek haftadan itibaren kurtlar dökülmeye başlayacak tahminen.
İchigo nun elemanlarına baktığımızda ise Ginjo tsu hakkında bilgi sahibi olduğunu ve tsu yi durdurmaları gerektiğini söylüyor.Madem böyle bir tsu ginjo düşmanlığı var tsu neden ginjonun da geçmiş anılarını değiştirmedi? Benim tahminlerim doğruysa ginjo ve tsu arasında çok daha farklı bir bağlantı var,bekleyip görmek lazım..

Üye Seviye 5
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen kormi » 06 Tem 2011, 00:53

Bu başlıklar neden böyle mat nerde eski ou kültürü hadi el atın canlandırlım bu konuları *136

Üye Seviye 5
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen esra^m » 06 Tem 2011, 12:03

yaw ne olacak bu bleach'ın hali . Artık sırf okumuş olmak için okuyorum mangasını . Çok sıkıcı değil mi ama ? SS cemiyetini özledim valla ;) Bu arada başka forumlarda gin'in gerçekten ölüp ölmediğini tartışıyorlar . Kimi ölmedi ölemaz diyor . Kimi kesin öldü diyor . ben kararsızım siz ne düşünüyorsunuz ?
Resim

Love You <3

Üye Seviye 4
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen aphrael » 06 Tem 2011, 23:18

Kubo Aizen'i bile öldürmedi. Diğer espadaları, Gin'i öldürmesi çok mantıksız. Ama şu da var: shounen geleneği(klişesi), kötü karakterin iyi olduğu ortaya çıktığı zaman o ölür. Bütün o espadalar kötü gözüküyordu ama Kubo'nun nasıl duygusala bağladığın gördük. Biri ölümmüş, biri yalnızlıkmış vs. Onlar da klişeye kurban gitti. Neyse konu bu değildi sanırım. :)
Matsumoto'nun Gin'in ardından söyledikleri öldüğünü gösteriyor.(Hissedemeyecek değildir sanırım?)
Benim asıl merak ettiğim Grimmjow. En son Nnoitra öldürmeye kalkmıştı Ichigo'yla dövüşürken sonra ne oldu ona?

Üye Seviye 1
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen kormi » 07 Tem 2011, 00:23

Tsukishima ne yaptı etti ichigoyu arkadaşlarına düşman etti :) İchigonun yeni hali
hızlı keskin başkada bişi yok.Bkalaım ne olacak bu haftaki bölümle beraber bleach tekrar başlamış oldu SS de devreye girse tam tadında olacak :)

Üye Seviye 5
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen Kins » 07 Tem 2011, 08:06

Zangetsu gelsin artık ! Veya Seretei'den birileri
Resim

Kins (Nick değiştirmiş Shanks)

Kins
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen esra^m » 07 Tem 2011, 11:22

http://www.mangafox.com/manga/bleach/v47/c455/1.html

yeni bölüm gelmiş bugün *121
İçeriği Görmek İçin Tıklayınız
Resim

Love You <3

Üye Seviye 4
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen ayberktankut » 07 Tem 2011, 20:36

yaw ikisinide arkadaş görüyolarsa ichigoya ne saldırıyolar tarafsız kalıp izlesinler *149
uraharayla ichigonun babasının numarası ne ben onu merak ettim

Üye Seviye 5

Mesajgönderen Kins » 21 Tem 2011, 06:36

Chigo sonunda Tenshou attı.Onu bırakta Zangetsu ne oldu ya *140
Resim

Kins (Nick değiştirmiş Shanks)

Kins
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen kormi » 21 Tem 2011, 16:41

Muhtemelen Fb Arcın sonuna geldik bunu zaten tsu kendisi açıkladı ichigo güçlerini kazandı gibi.Artık yeni mecare için hiçbir engel kalmadı :)

Üye Seviye 5
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen TiteKubo » 21 Tem 2011, 17:19

Getsuga attı atmasına da o zaten içindeki hollow gücünün bir saldırısıydı.hala bankaiye geçemediğini hatırlatıyım.yani Zangetsu henüz dönmedi.Tite Kubo'nun aklında neler var bilmiyorum ama bir sonraki bölümde büyük ihtimalle Tsukiashima'yı öldürecek Ichigo ve de Zangetsu geri gelebilir.
Resim

Bana imza yapan tüm arkadaşlara teşekkürler.

Üye Seviye 8
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen Kiyoshi » 21 Tem 2011, 17:34

Hobbaa 457.Bölümde Ginjo yaralandı ve Ishida geldi.Bakalım ne olacak.Merakla bekliyorum.
Üyeliğimi ve mesajlarımı silin...

Üye Seviye 12

Mesajgönderen kormi » 21 Tem 2011, 22:27

Bu bölümlerin adı bağların sonu yani muhtemelen chigo birileriyle ayrılık yaşayacak
bu ailesi ve arkadaşlarıda olabilir Fb cilerle de olabilir bana 2. şık daha yakın gibi geldi.Fb ciler sadece ichigoyu güçlendirmek için ortaya çıkan bir grup muhtemelen uruhara ve isshinle bir alakaları var.

Üye Seviye 5
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen borkenek » 21 Tem 2011, 23:49

Gizemli shinigamimiz Unohana-san yanında Urahara ve Isshinle ortamlara akar.
Ex-fukutaicho sunu kulagindan tutar ve SS e götürür.
Tsukishima-Aizen-Unohana-Urahara-Isshin iğrenç ilişkisi falan açıklanır.
Mayurinin Las Noches'te buldugu bedenler neymiş, söylenir. Belki fullbringerlara falan bağlanır.
Ichigo 8. kez shinigaminin güçlerini aşan bambaşka birşeye dönüşür ve bu arada power-ranger üniformasindan da kurtulur.
Fanservice e abanilir.
Herkes Mutlu

Üye Seviye 1
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen kormi » 22 Tem 2011, 03:05

İshida ya saldıran eleman Ginjoymuş,dikkat ettiyseniz ishida yaralanmıştı halbuki tsunin kılıcı yaralamıyordu direkt beyni etkileyen gücü vardı.
Ginjo ichigo'nun tüm fb gücünü içine çekecek gibi vaste lorde gibi bişi olabilir böyle birşey olursa,ichigodua bizim ogichi ile beraber yolsa devam eder gibi
Gelecek hafta göreceğimiz bir diğer husus ise muhtemelen uruhara ve isshin dir.Onları kurtarmak için geleceklerdir.
Kısaca güzel bir bölümdü ve bu arcında sonuna geldik.Artık önümüzde vaste lorde vs team 0 arc var diye umuyorum :)

Üye Seviye 5
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen borkenek » 30 Tem 2011, 21:27

Vaizardlar gotei 13 saflarına katılır
Shinji 5. takım kaptanı olur, yanına Hiyori'yi alır.
Love ve Rose, Gin ve Tousen in takımını devralır.
Hacchi Tessai'yle kido-corps un basına gecer.
Ukitake yeni fukutaichosuna kavuşur.
Fanservice e abanilir.
Herkes mutlu.

Üye Seviye 1
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen aphrael » 30 Tem 2011, 21:58

Kubo anladı Ichigo'nun fullbringinin sevilmediğini, şimdi ondan kurtulmaya çalışıyor. Bundan sonrasını sadece meraktan okuyacağım sanırım, zaten Rukia da yok.

Üye Seviye 1
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen kormi » 31 Tem 2011, 03:15

aphrael yazdı:Kubo anladı Ichigo'nun fullbringinin sevilmediğini, şimdi ondan kurtulmaya çalışıyor. Bundan sonrasını sadece meraktan okuyacağım sanırım, zaten Rukia da yok.

Arkadaşım saçmaladın farkındamısın? Fb zaten geçici bir formdu sadece güçlendirmek için mangaya takip etseydin ginjonun asıl amacını kavramış olurdun.
Ayrıca fanlara yönelik bir manga deyimi en fazla 1-2 yıl yaşar bleach gibi uzun ömürlü olmaz.

Üye Seviye 5
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen aphrael » 31 Tem 2011, 04:11

Sakin ol şampiyon ve tanımadığın biriyle konuşurken kullandığın kelimeleri güzel seç.

Ginjou'dan bir şekilde kurtulması gerek arc'ın bitmesi için ölmeyeceğine göre ne kaldı? Aizen'de yaptığının aynısını yapıyor. Kolaya kaçıyor, Soul Society arc'tan fikir çalacak kadar kolaya. Şu an korkum kendine gelmeyip şu çalıntı arc'a devam etmesi. Tsukishima Aizen kadar iyi değil ya o da ayrı bir konu.

Geçici olduğunun herkes farkında, peki fullbring almak için kaç bölüm geçti? Ichigo bu özelliğini kaç kez kullandı? Şimdi bu kadar kolay yok oluyor. SS Arc'tan çalıntı olduğunu gözardı ettik diyelim, daha hızlı ilerleyemez miydi bu bölümler geçiciyse? Karakteri böyle güçlendirecekse hiç güçlendirmesin, eski ilginç olaylara geri dönsün bence. Hala "saçmalıyorsam" söyleyebileceğim bir şey yok, kişisel görüş sonuçta.

Üye Seviye 1
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen TiteKubo » 31 Tem 2011, 10:50

bleach bu gidişle yok olacak gibime geliyor.TK'nun aklında ne var bilmiyorum ama bu anime/mangada her şey Aizen üzerine kuruluydu.Önce Ichigo güçlerini kaybetti,şimdi fb'le geri geldi.Zangetsu olmadan Getsuga attı,şimdi de kendisine fb güçleri veren Ginjo Ichigodan güçleri geri almaya çalışıyor.o zaman niye vermiştin diye sorarlar adama de mi?
Resim

Bana imza yapan tüm arkadaşlara teşekkürler.

Üye Seviye 8
Kullanıcı avatarı

Sonraki

Dön Manga Genel Sohbet

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Kimler çevrimiçi

Toplam 2 kullanıcı çevrimiçi :: 0 kayıtlı, 0 gizli ve 2 misafir (son 30 dakika öncesinden itibaren aktif olan kullanıcılar temel alınır)
Bugüne kadar en çok 179 kişi 21 Eyl 2011, 11:33 tarihinde çevrimiçi oldu

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir