• Toplam 1 kullanıcı çevrimiçi :: 0 kayıtlı, 0 gizli ve 1 misafir (son 30 dakika öncesinden itibaren aktif olan kullanıcılar temel alınır)
  • Bugüne kadar en çok 179 kişi 21 Eyl 2011, 11:33 tarihinde çevrimiçi oldu
  • Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bannerı Kapat

Bleach Anime Sohbet

Bleach Anime Sohbet

Mesajgönderen kormi » 22 Haz 2011, 20:45

Bleach bu hafta 327. bölüm ile karşımıza çıkıyor.Her nekadar filler olsada bu bölüm çok güzel tepkiler alıyor umarım filler serisi aynı kalitede devam eder.

Üye Seviye 5
Kullanıcı avatarı

Re: Bleach Anime Sohbet

Mesajgönderen cilekliim » 23 Haz 2011, 12:32

Ben hala olayı çözmüş değilim şahsen fiiller mi bunlar şimdi? Ayrıca bleachin çok koyu bir hayranı olsamda artık uzattılar yani aizeni bile ödürmediler biz yaşlanaağız seri bitmeyecek.Bitmesine üzülürüm ama yani en azından bir sezon finali yapsınlar ki özleyelim hasret duyalım.Sonra tekrardan başlasın.Aizen mühürlendikten sonra biraz sıkıcı oldu ama yinede anime saçmalamadı :) Sezon finali yapsalar daha çok izlenebilir bir anime olur bence biraz bekleme yapmalılar en azından bleach jigoku hen çıktıktan sonra ara versinler :)
Resim

Üye Seviye 3
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen Kiyoshi » 23 Haz 2011, 13:04

Ahh arkadaşım ahh ben zaten tartışma bölümü açmıştım.Azcık dikkatli olsanız olmaz mı? Herkes benim açtığım konuları açıyor ya. :(
Üyeliğimi ve mesajlarımı silin...

Üye Seviye 12

Mesajgönderen kormi » 23 Haz 2011, 13:13

Ben kontrol ettim açılanlar hep tek bölümlük :)Dağınık olmasındansa tek başlık daha iyi

Üye Seviye 5
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen nameless one » 23 Haz 2011, 13:19

Hmm, tek konu başlığı altında popüler serilerin toplanmasının bi yolunu bulursam bi uğraşacam; beceremezsem sanırım bir duyuru yapıp daha dikkatli olunmasını vs. söylerim...o zamana kadar biraz tek bölüm üzerine olacak başlıklardan kaçınalım lütfen.
Resim
Give a man a fire and he'll be warm for a day! Set a man on fire and he'll be warm for the rest of his life!!!

Nameless
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen cilekliim » 23 Haz 2011, 17:07

Bleach in ayrı ayrı bölüm olarak sohbetleri var ama genelleme konuşamıyoruz.Bence aynı konu sayamayız sonuçta her bir bölüme yorum yapınca bleachin 1. bölüm den 327.bölümüne kadar genel yorum yapmış olmuyoruz.Sadece o bölüm hakkında konuşuyoruz yada ondan bir öncekini ve bir sonrakinde ne olacağından bahsediyoruz.Tabi işinize karışmak istemem fakat bana göre aynı konular sayılmaz...
Resim

Üye Seviye 3
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen nameless one » 23 Haz 2011, 17:26

Kesinlikle sayılmaz ama şu an uzun serilerde en popüler olan üç büyüklerin (One Piece/Bleach/Naruto) sevenlerinin ve her bölümde olması olası bomba sahneler üzerine konuşmak istemesi sonucu sırf bu üç anime üzerine bir süre sonra ~1000 başlık(abarttımmı???) açılması ihtimalini de göz önüne almak lazım.

Eğer şimdi birşeyler yapmazsak bu başlık formatında bir süre sonra kullanıcıların hatta belki başlığı açanların yorumunu alma lüksümüz olmadan kitlesel başlık silme noktasına gelinebilir.

SADECE CEVAPSIZ BIRAKMAK İSTEMEDİM; BU KONUYU ŞU AN KONUŞTUĞUMUZ YER BİLE YANLIŞ...işin komik yani özellikle seri muhabbetlerinin sınırları hakkında konuşacak yada uyarı yapacak biryerde yok.

Bir süre sonra 'Duyurular ve Yenilikler' yada daha büyük ihtimalle 'Öneri ve Şikayet' başlıklarından birinde ciddi bir şekilde konuşmamız gerekebilir, ardından bi ihtimal 'Anime Genel Sohbet'in altına bir Duyuru başlığı çekeriz...o zamana kadar bu mesajda yazdıklarımı sadece kendi kişisel fikrim olarak görün :)

Şimdilik bu başlığı kilitleme gereği yok gibi ama biraz daha dikkat beyler, bayanlar :D
Resim
Give a man a fire and he'll be warm for a day! Set a man on fire and he'll be warm for the rest of his life!!!

Nameless
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen kormi » 07 Tem 2011, 00:28

Kaç hafatdır izlemiyorum sınavlardan dolayı nasıl gidiyor filler serisi haberi olan varmı?

Üye Seviye 5
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen AykutalpÇ. » 08 Tem 2011, 21:45

Nameless One, acaba bahsettiğimiz 3 büyükler tartışma başlıklarını sabitlesek böylece herkes görür ve konu açmaz :)
Resim
İçeriği Görmek İçin Tıklayınız

RyuzaKii'ye ve Choromium'a Teşekkürlerimi sunuyorum.

Üye Seviye 5
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen nameless one » 09 Tem 2011, 09:40

AykutalpÇ. yazdı:Nameless One, acaba bahsettiğimiz 3 büyükler tartışma başlıklarını sabitlesek böylece herkes görür ve konu açmaz :)

Şimdi dediğini yanlış anlamış olabilirim ama 'sabitleme' derken üçünü aynı başlığa çekelim diyorsan bu her ne kadar benim işime gelecek olsa da üyeleri, özellikle bu üçünden birinin fanı olan arkadaşları pek memnun etmeyecektir...kısa bir süre içinde üçünden biri üzerine bir başlık daha türeyebilir.

Yok her birini ayrı ayrı bulundukları ana başlık altlarında üstlerde kalacak şekilde sabitleyelim yani 'sticky' başlık yapalım diyorsan bu da kabul görse dahi teknik olarak şimdilik uygulanabilmesi mümkün değil.

Olmadı bu animelerin başlık aktivitelerinin azaldığı bir ara topunu kitleyip 'şuraya yeni başlık olarak taşınmıştır' diye bir not düşüp birde yeni açılan başlıkları duyuru panosuna yazarız kısa bi süreliğine...ardından sinekliği sizin elinize veririm...o başlık harici konuşanı gördüğünüz an indirirsiniz kafasına :D
Resim

Nameless
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen AykutalpÇ. » 09 Tem 2011, 19:29

Yok her birini ayrı ayrı bulundukları ana başlık altlarında üstlerde kalacak şekilde sabitleyelim yani 'sticky' başlık yapalım diyorsan

tam üstüne bastınız :D
Resim
İçeriği Görmek İçin Tıklayınız

RyuzaKii'ye ve Choromium'a Teşekkürlerimi sunuyorum.

Üye Seviye 5
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen TiteKubo » 16 Tem 2011, 21:19

bu fillerlar daha 3-4 ay devam edecek gibi bir his var içimde.bari mangadaki fullbring'den bir şey çıksa da bir an önce animede de yayınlasınlar oraları :)
Resim

Bana imza yapan tüm arkadaşlara teşekkürler.

Üye Seviye 8
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen cilekliim » 16 Tem 2011, 22:20

TiteKubo yazdı:bu fillerlar daha 3-4 ay devam edecek gibi bir his var içimde.bari mangadaki fullbring'den bir şey çıksa da bir an önce animede de yayınlasınlar oraları :)

3-4 ay olursa izleyici sayısı azaldıkça azalacak :) yapmasınlar böyle ya yazık olur 1 aya bitsin filler :) Neyse bir haberde olsaydı ortalıkta en azından haberimizde olurdu
Resim

Üye Seviye 3
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen BaTToSaY » 16 Tem 2011, 22:41

Hakkatten ya filler verceklerine ara versinler bak Khr ne güzel bitirdiler gibi oldu gerçi başlayacağı hala muamma ama bleach öle olmaz ara verirler sora başlarlar filler gelince insan sıkıntıdan patlıo :(
Resim

İmza için Subarashii-dono'ya çok çok teşekkürler...

Üye Seviye 15
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen kormi » 17 Tem 2011, 02:15

Filler ler bence zevkli okadar acımasız olmaz.Mangayla anime arasında sadece 34 bölüm var bu demek oluyorki 1 yıl daha filler izleyeceğiz :) muhtemelen mayıs 2012 de başlar yeni seri :) *134 *136

Üye Seviye 5
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen S. Rayleigh » 24 Tem 2011, 03:35

bleach kadar filler ile bu kadar bölüm yapan anime görmedim yha 1 ay normal 4 ay filler :D fillerın konularını takip etmekten ana konuyu unutucam hoş o da yenilmek üzereyken bi güç patlaması ile yenmek olmaya başladı :D birde bana mantıksız gelen bir kısım var soul societydeki kaptanlar çok mu güçsüz düşünülmüş sanki her yenilme sahnesi geldiğinde ichigo çıksada hepsini dövse diye düşünüyorum *177
Resim

Üye Seviye 2

Mesajgönderen neyzen83 » 25 Tem 2011, 11:23

konu filler olduğunda narutoyla baş ölçecek anime yoktur. *149 bide bleach ın yeni bölümlerini nerden izliyosunuz/indiriyosunuz ben bulamadım yardımcı olursanız sevinirim 280 de bıraktım bleachı ben *177

Üye Seviye 1

Mesajgönderen kormi » 25 Tem 2011, 17:02

güncel bölümler için soutensubs var eski bölümler buranın blogunda olması lazım

Üye Seviye 5
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen tunahan95 » 26 Tem 2011, 21:15

şu an 312 bölüm bitti benim.Arrancar saga bittiğinden beri tek bölümlük "karakura riser" gibi fillerlar var acaba hangi bölümde bitiyo bu kısa fillerlar? (benim demek istediğim bounto, zampaktou isyanı gibi fillerlar ne zaman başlıyor?)
Resim

Laptop bozulduğundan dolayı imza işleri yarıda kaldı, artık bir süre online olamayacağım.Kusura bakmayın.

Üye Seviye 6
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen Kiyoshi » 26 Tem 2011, 21:44

Bundan sonra Reigaii konusu olacak senin dediğin Bounto,Zanpaktou gibi.317.Bölümde başlayacak ve anime şu anda 332.Bölümde.YaniKaç bölümdür fillerları çekiyoruz.İzlememeni tavsiye ederim.
Üyeliğimi ve mesajlarımı silin...

Üye Seviye 12

Sonraki

Dön Anime Genel Sohbet

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Kimler çevrimiçi

Toplam 1 kullanıcı çevrimiçi :: 0 kayıtlı, 0 gizli ve 1 misafir (son 30 dakika öncesinden itibaren aktif olan kullanıcılar temel alınır)
Bugüne kadar en çok 179 kişi 21 Eyl 2011, 11:33 tarihinde çevrimiçi oldu

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir