yorum yapmak isterdim ama spoiler veririm korkusuyla yapamıyorum.
Sadece gelecek bölümde dilinizi yutmaya hazır olun
EDIT: Birde şunu belirteyim Tsukishima'nın kolunun yaralandığı sahnede aslında kolu kopuyor.

Çok fena eleştirdim bu arada hehe

lordfire yazdı:napalım esra^m
artık bir daha ki bölüme :S
kesinlikle hepimizin yüzü gülecek

Wonka yazdı:Bleach benim gözümde bitmiştir. Özellikle bu hafta yayınlanan sayıdan öncekinde 'rezalet' sıfatını hakediyordur. Kubo denen herifin artık pek bir yaratıcılığı olduğuna inanmıyorum. Zaten 310 bölüm boyunca Aizen,aizen diye bekletti,uzattı araya filler soktu soğuttu elinden gelen herşeyi yaptı en önemli Ichigo'yla yaptığı savaşta da Aizen'e kelebek gibi salakça,feminen bir kostüm çizerek animelerinin en 'cool' karakterini yerden yere vurmuş oldu. Teşekürler Kubo. 358'de ise Tsukishima
Aizen'in kopyası olduğunu gördük. Hipnoza benzer yeteneği,tüm insanların onun karşısındaki çaresizliği,onu Ichigo'dan başka kimsenin yenemesi.. Üstüne üstlük bu adamı Aizen gibi heriften de güçlü gibi gösteriyor anime -neredeyse Kugo biraz zorladı-. Fullbring konusu Filler gibi ilerliyor beyler ne yazık ki hayal kırıklığı. Kubo uzattıkça uzatıyor farkındaysanız. Yani geçmişten bir konuya gidebilirdi gerçekten elinde mangaya dökmesi gereken güzel konular var Vaste Lorde,Isshin Kurosaki,kral,hell chapter. Bölümler tahmin edilir düzeyde. Az bi umutla bakıyorum ileriki bölümlere. Ayrıca Ichigo her arc da yeni bir hal alıyor anasını satım özellikle bu hali çocuk gibi ya . Hiç Fullbringer olmasa daha iyiydi. Zaten pek bir güçleri yokmuş,Shinigami daha cool ^^
Edit:Ha bu arada önceki sayfada bir arkadaş çok güzel bir yere değinmiş:Chad bu arc'da çok fazla konuşmuyor mu diye,kesinlikle haklı. Chad ve Inoue'nın bu kadar ön planda olduğu arc'ı iyi mi kötü olduğuna artık siz gözü kapalı karar verinÇok fena eleştirdim bu arada hehe

Wonka yazdı:Fullbring diye filler tadında geçen bölümlerle seriyi uzatmak hata zaten. Başta ordan kaybediyor. Animeyi kubo yapmıyor ki derken ? O kısmı anlamadım ben de farkındayım onun da .. Şu an hala uzatıyorlar şimdi de Ginjo kötü çıktı onla dövüşecek ooooo . Ayrıca güzel bağladıkları falan yok güzel bağlasalardı o tadı alırdık biz Bleach'den. Mangasında neler oluyor bilmiyorum ama Bleach'ten pek bir şey beklememek lazım artık. Örneğin uzattıkları bir arc daha vardı tam ismini hatırlamıyorum yüzyıllar öncesine Aizen'in hain planına gidiyorlardı. O bölüm tam movie tadında geçiyordu.Gerilim yüksekti hatta en sevdiğim arclardan biriydi. Bu FB arcı ise en sevmediğim.

zaraki sanki dove 10 gün testine girmiş gibi parlamış,
yada bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama yeni çizimler biraz farklı sanki yoksa eski çizimin aynısı da ben mi kafayı yedim 

kubocum beni duyuyorsan sevgililer gününü yalnız geçirdim ve o gün istediğim bölümü animeleştirmediğin için sinirliydim alınma sakın senseicim 

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir