• Toplam 1 kullanıcı çevrimiçi :: 0 kayıtlı, 0 gizli ve 1 misafir (son 30 dakika öncesinden itibaren aktif olan kullanıcılar temel alınır)
  • Bugüne kadar en çok 179 kişi 21 Eyl 2011, 11:33 tarihinde çevrimiçi oldu
  • Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bannerı Kapat

Bleach Anime Sohbet

Re: Bleach Anime Sohbet

Mesajgönderen lordfire » 09 Şub 2012, 14:10

359. bölümü izledim. Sonrasında dayanamayıp mangayı da okudum.
yorum yapmak isterdim ama spoiler veririm korkusuyla yapamıyorum.
Sadece gelecek bölümde dilinizi yutmaya hazır olun :D (tabi ondan sonraki bölüme sarkabilir)
EDIT: Birde şunu belirteyim Tsukishima'nın kolunun yaralandığı sahnede aslında kolu kopuyor.

Üye Seviye 16
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen Wonka » 10 Şub 2012, 22:44

Bleach benim gözümde bitmiştir. Özellikle bu hafta yayınlanan sayıdan öncekinde 'rezalet' sıfatını hakediyordur. Kubo denen herifin artık pek bir yaratıcılığı olduğuna inanmıyorum. Zaten 310 bölüm boyunca Aizen,aizen diye bekletti,uzattı araya filler soktu soğuttu elinden gelen herşeyi yaptı en önemli Ichigo'yla yaptığı savaşta da Aizen'e kelebek gibi salakça,feminen bir kostüm çizerek animelerinin en 'cool' karakterini yerden yere vurmuş oldu. Teşekürler Kubo. 358'de ise Tsukishima
Aizen'in kopyası olduğunu gördük. Hipnoza benzer yeteneği,tüm insanların onun karşısındaki çaresizliği,onu Ichigo'dan başka kimsenin yenemesi.. Üstüne üstlük bu adamı Aizen gibi heriften de güçlü gibi gösteriyor anime -neredeyse Kugo biraz zorladı-. Fullbring konusu Filler gibi ilerliyor beyler ne yazık ki hayal kırıklığı. Kubo uzattıkça uzatıyor farkındaysanız. Yani geçmişten bir konuya gidebilirdi gerçekten elinde mangaya dökmesi gereken güzel konular var Vaste Lorde,Isshin Kurosaki,kral,hell chapter. Bölümler tahmin edilir düzeyde. Az bi umutla bakıyorum ileriki bölümlere. Ayrıca Ichigo her arc da yeni bir hal alıyor anasını satım özellikle bu hali çocuk gibi ya . Hiç Fullbringer olmasa daha iyiydi. Zaten pek bir güçleri yokmuş,Shinigami daha cool ^^

Edit:Ha bu arada önceki sayfada bir arkadaş çok güzel bir yere değinmiş:Chad bu arc'da çok fazla konuşmuyor mu diye,kesinlikle haklı. Chad ve Inoue'nın bu kadar ön planda olduğu arc'ı iyi mi kötü olduğuna artık siz gözü kapalı karar verin *149 Çok fena eleştirdim bu arada hehe

Üye Seviye 1

Mesajgönderen FaTaLTurK » 11 Şub 2012, 13:09

Merhaba arkadaşlar ben birşey sormak istiyordum Bleach 'in toplam kaç tane movie si special bölümü var acaba birde fansub olarak movielerin ve special bölümlerin linklerini atabilirmisiniz.
Adımla Hitap Ederseniz Sevinirim.Adım Mutluhan.

Resim

Hermes Kuşudur Benim Adım , Uysallaşmak İçin Yemeğim Olur Kanatlarım.

Üye Seviye 11
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen lordfire » 11 Şub 2012, 13:30

Tsukishima'nın yeteneği pek hipnoz sayılmaz
birkaç bölüm sonra öğreneceksiniz çok korkutucu bir yeteneği var :D

Üye Seviye 16
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen esra^m » 15 Şub 2012, 14:21

artık yetti diyorum ve forumda ağzımı bozuyorum admin bunu görmezden gelsin
Kubo Tite tam bir öküzzdüür lordfire beni anlar
İçeriği Görmek İçin Tıklayınız
Resim

Love You <3

Üye Seviye 4
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen eyupcano » 15 Şub 2012, 16:48

ya uzattıkca uzatıyorlar zaten bu fullbring olayını sonunda düzgün bir şey çıksa bari
Resim
imza için paprika'ya teşekkür ederim

eyupcano

Mesajgönderen lordfire » 15 Şub 2012, 17:10

napalım esra^m
artık bir daha ki bölüme :S
kesinlikle hepimizin yüzü gülecek :D

Üye Seviye 16
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen eyupcano » 15 Şub 2012, 17:14

lordfire yazdı:napalım esra^m
artık bir daha ki bölüme :S
kesinlikle hepimizin yüzü gülecek :D

mangasını bende okudum o yüzden 3 haftadır bekliyorum ama bir sonraki bölüm diye diye ay bitti :D
Resim

eyupcano

Mesajgönderen direncefe » 15 Şub 2012, 18:44

Wonka yazdı:Bleach benim gözümde bitmiştir. Özellikle bu hafta yayınlanan sayıdan öncekinde 'rezalet' sıfatını hakediyordur. Kubo denen herifin artık pek bir yaratıcılığı olduğuna inanmıyorum. Zaten 310 bölüm boyunca Aizen,aizen diye bekletti,uzattı araya filler soktu soğuttu elinden gelen herşeyi yaptı en önemli Ichigo'yla yaptığı savaşta da Aizen'e kelebek gibi salakça,feminen bir kostüm çizerek animelerinin en 'cool' karakterini yerden yere vurmuş oldu. Teşekürler Kubo. 358'de ise Tsukishima
Aizen'in kopyası olduğunu gördük. Hipnoza benzer yeteneği,tüm insanların onun karşısındaki çaresizliği,onu Ichigo'dan başka kimsenin yenemesi.. Üstüne üstlük bu adamı Aizen gibi heriften de güçlü gibi gösteriyor anime -neredeyse Kugo biraz zorladı-. Fullbring konusu Filler gibi ilerliyor beyler ne yazık ki hayal kırıklığı. Kubo uzattıkça uzatıyor farkındaysanız. Yani geçmişten bir konuya gidebilirdi gerçekten elinde mangaya dökmesi gereken güzel konular var Vaste Lorde,Isshin Kurosaki,kral,hell chapter. Bölümler tahmin edilir düzeyde. Az bi umutla bakıyorum ileriki bölümlere. Ayrıca Ichigo her arc da yeni bir hal alıyor anasını satım özellikle bu hali çocuk gibi ya . Hiç Fullbringer olmasa daha iyiydi. Zaten pek bir güçleri yokmuş,Shinigami daha cool ^^

Edit:Ha bu arada önceki sayfada bir arkadaş çok güzel bir yere değinmiş:Chad bu arc'da çok fazla konuşmuyor mu diye,kesinlikle haklı. Chad ve Inoue'nın bu kadar ön planda olduğu arc'ı iyi mi kötü olduğuna artık siz gözü kapalı karar verin *149 Çok fena eleştirdim bu arada hehe

iyide arkadaşım animeyi kubo yapmıyor ki filleri soksun araya.mangası gayet harika.kelebek senin aklına gelen ilk şey.fullbring filler diyorsun.ichigo tak diye güçlerini kazanıpmı dönücekti.bi süreç olması lazımdı fullbring.shinigami temsilcisi falan olayı gayet güzel bağlamış adam.harika bi anime ve manga.tek eksiği ölüm.kimse ölmüyor.bankai açmadan 1 numaralı espadayı yenebiliryorlar bide.o saçmalıklar olmasa daha güzel olabilirdi.resmen espadaları padişah gibi gösterdiler ama 1 kişi bile öldüremeden göçtü adamlar :D
Resim

Üye Seviye 11
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen Wonka » 19 Şub 2012, 02:03

Fullbring diye filler tadında geçen bölümlerle seriyi uzatmak hata zaten. Başta ordan kaybediyor. Animeyi kubo yapmıyor ki derken ? O kısmı anlamadım ben de farkındayım onun da .. Şu an hala uzatıyorlar şimdi de Ginjo kötü çıktı onla dövüşecek ooooo . Ayrıca güzel bağladıkları falan yok güzel bağlasalardı o tadı alırdık biz Bleach'den. Mangasında neler oluyor bilmiyorum ama Bleach'ten pek bir şey beklememek lazım artık. Örneğin uzattıkları bir arc daha vardı tam ismini hatırlamıyorum yüzyıllar öncesine Aizen'in hain planına gidiyorlardı. O bölüm tam movie tadında geçiyordu.Gerilim yüksekti hatta en sevdiğim arclardan biriydi. Bu FB arcı ise en sevmediğim.

Üye Seviye 1

Mesajgönderen lordfire » 19 Şub 2012, 02:12

FB yi bende sevmiyorum zaten (şeklinde bir espri yaptı)

O bölümler bence de çok güzeldi. Ama bir animenin bütün arcları o kadar güzel olursa dünyanın dengesi bozulur (herhalde ki yapmıyorlar[şeklinde bir espri daha yaptı)]

Üye Seviye 16
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen direncefe » 19 Şub 2012, 02:24

Wonka yazdı:Fullbring diye filler tadında geçen bölümlerle seriyi uzatmak hata zaten. Başta ordan kaybediyor. Animeyi kubo yapmıyor ki derken ? O kısmı anlamadım ben de farkındayım onun da .. Şu an hala uzatıyorlar şimdi de Ginjo kötü çıktı onla dövüşecek ooooo . Ayrıca güzel bağladıkları falan yok güzel bağlasalardı o tadı alırdık biz Bleach'den. Mangasında neler oluyor bilmiyorum ama Bleach'ten pek bir şey beklememek lazım artık. Örneğin uzattıkları bir arc daha vardı tam ismini hatırlamıyorum yüzyıllar öncesine Aizen'in hain planına gidiyorlardı. O bölüm tam movie tadında geçiyordu.Gerilim yüksekti hatta en sevdiğim arclardan biriydi. Bu FB arcı ise en sevmediğim.

Bence cok guzel fullbring arc.zevk de aliyorum adama helal olsun.he su da olabilirdi
Resim

Üye Seviye 11
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen eyupcano » 21 Şub 2012, 22:12

1 hafta bekle sen ichigo yine shinigami olsun yok bir aksiyon göremeden bitsin bir bölüm daha *136
Resim

eyupcano

Mesajgönderen ichigo » 22 Şub 2012, 00:13

Bazı arkadaşlar beğenmemiş bazı arkadaşlar beğenmiş son arcı. bende kendimce bir değerlendirme yapayım.

seriyle 200-250 arası bölümlerde tanıştım. belki günde 20-30 bölüm izlemem sebebiyle beni hiç sıkmamıştı. filler gerçekten ana konu kadar tat vermiyordu ama gene izleniyordu. 250 den sonra her hafta izlemeye başladım. Her nedense aynı tadı alamamaya başladım. sanırım bölümleri çerez gibi izlerken heyecandan kopmadığım için olsa gerek. şimdi heyecanlı yerinde kesip bir hafta beklemek, hevesimizi kursağımızda bırakıyor.

Gelelim ilk arca, evet o kadar büyüttüler ki aizen-samayı, afilli bişeyler beklerken saçma sapan şekillerde çıktı karşımıza. Ekürisi kaname tosen bile saçma sapan arı şekline bölünmüştü. Son savaşın kısa sürmesi beni üzmüştü ama ichigo nun son hali biraz olsa heyecanlandırmıştı. O son hal, bütün shinigami güçlerini aldığı için o hali bir daha göremeyeceğiz. İyisi ve kötüsü ile yer yer sıkıcı fillerle bir arcı bitirdik.

Yeni arc ise biraz olsun yeni bişeyler getirecek gibiydi. 360. bölüme kadar baya yavaş ilerledi. Tabi bunlar ichi-nii ye fullbring olayı öğretmek içindi. Yukarıda da bahsettiğim gibi sanırım her hafta beklemekten ötürü bu şekilde düşünüyor olabilirim.

Az önce son 2 bölümü arka arkaya izleyince resmen eski günlerdeki heyecanı hissettim. olayın iç yüzünün ne olduğunu öğrendik sonunda. ichigonun ise aynı bölüm içinde güçlerinin bir gidip bir geldiğine tanık olduk. Bazı arkadaşlarda ichigo'nun güçlerini bir kaybedip bir kazandığından bahsetmişler. bence bunları pek takmamak lazım. hikayeden zevk almaya bakmalıyız. küçük şeylerden zevk aldığım için böyle düşünüyor olabilirim.

Neyse baya uzun yazdım sanırım, kusura bakmayın :) yer yer sıksada, bence zevk almaya bakmalıyız. bunun gibi uzun soluklu animeler pek yok (yada ben bilmiyorum olduğunu). inşallah hikaye daha da hızlanır, güzelleşir, enteresanlaşır. fillsiz bölümlerle inşallaaaahhh :)

Ekleme: oohh sonunda kaptanları da gördük. ranji-byakuya ve zarakiye bittim, öldüm. byakuya'nın kaptan formasına bayıldım. zarakinin saçlarıyla öldüm. Renji'nin yeni bandanasıyla tekrar dirildim. Kaptanların girişi de ayrı bi güzeldi zaten. Bu arada Rukia güzelleşmiş mi ne?

bitti bitti bu kadar :)

İchigo
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen direncefe » 22 Şub 2012, 00:42

Rukianin sesine cok gicik oluyorum ya =D
Resim

Üye Seviye 11
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen eyupcano » 22 Şub 2012, 01:02

rukia sanki saçlarını hestirmiş, ayrıca byakuyanın ailesini temsil eden kafasındaki tokamsı şey eskisine göre daha bi pasif görünüyor çizimlerde ama beni en çok şaşırtan kenpachi nin o suratındaki kırışıklıkların çizgilerin gitmiş olması *130 zaraki sanki dove 10 gün testine girmiş gibi parlamış, *136 yada bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama yeni çizimler biraz farklı sanki yoksa eski çizimin aynısı da ben mi kafayı yedim *149
Resim

eyupcano

Mesajgönderen CloudT » 22 Şub 2012, 04:06

Mangasını takip ettiğim için olayların nerelere varacağını az çok bildiğim için animesini bir süredir izlemiyorum. Tam olmadık yerde bitirmeleri hep sinirime dokunmuştur ayrıca hikayeyi bir yere taşımaya çalışıyorlar ama batırmadan taşırsalar iyi olur.
İşlenecek bazı konular var ruhlar kralı yani linchpin konusu üzerine biraz daha durmalıydılar.
0. takım hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalıydık.
İchi'nin babasının 0. takım ile bağlantısı olduğunu düşünmekteyim.
Aizen'in planlarının bu kadar ilginç bir şekilde bitirilmesine de uyuz olmuştum.
Aslında düşündükçe çok fazla şey var ama bakalım anime bittikten sonra aklımdaki sorular yanıtlanırsa bu animeye karşı tavırlarım değişebilir.
Resim

"Such a lot the gods gave to me--to me, the dazed, the disappointed; the barren, the broken."

Üye Seviye 5
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen esra^m » 23 Şub 2012, 17:39

@CloudT
kubo mangada son arca geçti belki duymuşsundur . verdiği röpörtajlara göre de bu konuların hepsini işleyecekmiş. bu arc animede bitecek yeni arc ilerliyecek falan da kubo yine mangada kocaman ve 15 sayfacık çizecek bu yüzden anime de yavaş ilerliyecek iki filler arc desek en az 8 sene daha beklemelisin *130
neyse konu adam gibi olsun da gerisi önemsiz *140

edit : farkettim ki adama çok yüklenmeye başlamışım *162 kubocum beni duyuyorsan sevgililer gününü yalnız geçirdim ve o gün istediğim bölümü animeleştirmediğin için sinirliydim alınma sakın senseicim *162
Resim

Love You <3

Üye Seviye 4
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen direncefe » 23 Şub 2012, 18:26

animesi de kalkıyormuş zaten tv tokyo'dan.sonrasının akıbeti belirsiz animenin
Resim

Üye Seviye 11
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen kagurachan » 23 Şub 2012, 20:23

Bu son çıkan bölümün mangasını okumuştum en son. Diğer bölümleri okumadım animeden devam ederim diye.

Üye Seviye 3
Kullanıcı avatarı

ÖncekiSonraki

Dön Anime Genel Sohbet

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Kimler çevrimiçi

Toplam 1 kullanıcı çevrimiçi :: 0 kayıtlı, 0 gizli ve 1 misafir (son 30 dakika öncesinden itibaren aktif olan kullanıcılar temel alınır)
Bugüne kadar en çok 179 kişi 21 Eyl 2011, 11:33 tarihinde çevrimiçi oldu

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir