Creepy-chan yazdı:Gerçeklerin altında yatanlar yalan, yalanların altında yatanlar ise gerçektir.
-Rokudou Mukuro
Ayrıyetten eklemek istediklerim; *-* Aslında her ne kadar diğerleri kadar felsefik sözler olmasalar da...
Zoro: Ne derler bilirsin. Kaybolduysan kıpırdama.
Nami: Kıpırdamaması gereken sensin.
Nami: Köpekbalığını yumrukladın, sen kendine kılıç ustası mı diyorsun?
Chopper: Zoro çok güçlü~!!!
Nami: Kılıç ustası onuruna ne oldu?
Zoro: Kapa çeneni, kadın~!!!!!

Miria yazdı:35 litre su, 20 kilogram karbon, 4 litre amonyak, 1.5 kilogram kireç, 800 gram fosfor, 250 gram tuz, 100 gram güherçile, 80 gram kükürt, 7.5 gram florin, 5 gram demir, 3 gram silisyum.
Bunlar, yetişkin bir insan vücudunu oluşturan temel maddeler.
Bu arada, bu bileşen maddeleri var ya... Pazardan bir çocuğun harçlığıyla bile hepsini satın alabilirsin.
İnsanlar gerçekten ucuz yaratılmış.
Edward Elric

Miria yazdı:Balmumundan kanat hikayesi mi![]()
Ben öyle bir şey hatırlamıyorum nedense, Brotherhood da mıydı?
Hikaye kısaca bir gün bir adam kanat yapmış ve kendini melek tanrı neyse ilan etmiş(burayı hafiften salladım)Ama bu kanatlarla güneşe doğru uçunca balmumundan kanatlar erimiş ve adam yere çakılmış.Edward da buna biz simyacılar tanrıya inanmazken tanrıya en yakın olanlarız diye büyük bir felsefi laf koymuşluğu var hafif bir anımsama geldi mi?

ronin yazdı:FMA Brotherhood 3. bölümde![]()
Edward-kun diyor ki: Kibir ha? Hatırladığım kadarıyla bununla ilgili bir efsane vardı 'Güneşe yaklaştıkça balmumundan yapılmış kanatları eriyen kahraman sonunda yere çakılır' değil mi?

bdkocan yazdı:Can kurtaran senpai![]()
Evet kendimi övüp yeterince tatmin olduğuma göre şimdi de biraz söz yazayım

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir