Ao no Exorcist(Komedi, Doğaüstü, Macera)
Working (Günlük Hayat, Komedi, Daha Çok Komedi)

veya bnm listeme gir orda 9 ve 10 puan verdiklerim arasında gözüne kestirdiğini izle =)
Not: Listem imzamda =)

Shanks yazdı:Bana şöyle 12-15 bölümü geçmeyen(en fazla 20) böyle akıcı,tek oturuşta izleyebileceğim güzel,ilginç anime önerebilecek var mı ? Olmuşken çizimleri de güzel olsun
İşte My Anime List
sahinkral yazdı:arkadaşlar ben şuana kadar one piece,naruto,bleach,katekyo hitman reborn,fairy tail,code geass,death note,hellsing,high school of dead,ao no exocist ve aklıma gelmeyen 1-2 anime daha izledim bunlara bakarak sevebileceğim anime arıyorum shounen tarzı daha çok hoşuma gidiyor şimdiden teşekkürler.

lordfire yazdı:25 bölümlük Baccano var Durarara'yı yapan adam yapmış bunuda ve Durarara'dan daha güzel

) Şimdiden teşekkürler

Natsumi yazdı:Bana romantizm ve aksiyonun bir arada bulunduğu animeler önerir misiniz? Uzun olmazsa iyi olur.
)

mehtappp yazdı:
Ben de en son "Blood-C" yi izledim. Başlarda çok sıkılsam da 5. bölümden itibaren merak uyandırabildi.(Bu arada ne çok Blood serisi var. Konu aynı gibi ama hepsi farklı.)

Natsumi yazdı:Bana romantizm ve aksiyonun bir arada bulunduğu animeler önerir misiniz? Uzun olmazsa iyi olur.
) Vampire Hunter D Bloodlust'a gözatılabilir diyorum.

direncefe yazdı:arkadaşlar ben 3.kez bu soruyu soruyorum forumdaitachi gibi gennosuke gibi doujutsu kullanıcılarının olduğu anime arıyorum.var mı bilen ?

egeplugin yazdı:Merhaba Arkadaşlar Geçen Gün Guilty Crown'a Başladım Ve Bir Bakmışım 21. Bölüme Kadar Gelmişim.. Gerçekten Hayran Kaldı.. Konumuza Gelelim Bana Guilty Crow Gibi Bir Anime Önericek Varmı (Shounen) Bleach Tarzı Belki.. Mechadan Çok Hoşlanmıyorum Ama Bu Guilty Crown'a İyi Gitmişti(Asura Cryin İyi Değildi Bence) En Çokta Duygusal Olarak Konusu Hoş Bir Anime Çok Yazdım Yorumlarınızı Bekliyorum:)

seboist322 yazdı:Death notedaki gibi Zeki karakterlerin olduğu anime önerir misiniz?

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir